Färg & Stil

Det tar endast fyra sekunder för oss att skapa vårt intryck av det vi ser. När du klär dig i de rätta färgerna för din personliga färgpalett framhävs dina autentiska nyanser. Genom att använda dessa färger på ett smakfullt sätt kan du skapa en personlig harmoni. Du får bara att enda tillfälla att skapa ett första intryck.

Looking Good – Feeling Great

Hemligheten ligger i att identifiera de mest fördelaktiga nyanserna av varje färg. Att skapa en funktionell kapselgarderob blir enklare när man uppnår balans mellan de bästa nyanserna i grundfärger, accentfärger och kontrastfärger. En färganalys är lika viktig för både män och kvinnor, då den hjälper till att skapa en väl samordnad garderob. Färgpaletten används som ett verktyg för att planera hela garderoben på ett strukturerat sätt.

När garderoben är ordentligt sammansatt, behövs inte ett överflöd av plagg. Tack vare att alla kläder kan kombineras sparar man tid varje dag. Kapselgarderoben utgör grunden, och ytterligare plagg och accessoarer kan införskaffas allt eftersom behov uppstår.

Färganalysen var särskilt populär under 1980-talet och återkommer nu med större kraft. Detta beror främst på den globala situationen, ökad miljömedvetenhet och ökat fokus på medveten konsumtion. Förändringar i arbetslivet spelar också en roll. Vårt sätt att arbeta har förändrats, och vi har mindre fritid att ägna åt shopping och klädplanering, vilket har gjort detta till en tidsbrist.

ACCESSOARER OCH KROPPSFORM

ACCESSOARER

De tillbehör du väljer bör harmoniera med färger, stil, klädsel och din personliga smak. Tillsammans skapar dessa dina helhetsintryck. En distinkt klocka, en unik ring eller ett personligt armband kan fullända din övergripande look. Att välja de rätta accessoarerna är en konst i sig. Att matcha din stil och tillfället med smycken och tillbehör som förstärker din personliga utstrålning är ett säkert sätt att visa din stilmedvetenhet.

KROPPSFORM

Klädernas snitt kan antingen komplettera eller inte passa de olika kroppstyperna. Det sätt du klär dig på kan förstärka din personliga image. Det är möjligt att skapa olika stilar eller en kombination av stilar som smickrar den unika kroppsformen. Klädernas skärning och form bör harmoniera med ansiktsform, benlängd och höftbredd. Ditt personliga välbefinnande är också av avgörande betydelse för att din image ska kännas rätt. Garderoben kan planeras noggrant, anpassas efter årstider och samordnas till minsta detalj med rätt klädsnitt och kombinationer.

FÄRG- & STILANALYS

Vi guidar dig genom att upptäcka dina mest fördelaktiga färger och de mest klädsammas snitten som framhäver din individuella stil. Vi strävar efter att förstå dina unika behov, ta hänsyn till din kroppsform och ålder, och anpassa varje rekommendation efter din personliga smak. Vår målsättning är att hjälpa dig skapa en garderob som inte bara är i harmoni med din personlighet, utan också framhäver din naturliga skönhet och självförtroende. Med vår expertis är vi redo att vägleda dig till en stil som inte bara är aktuell, utan även en reflektion av dig själv.

Som kvinna har du en fördel genom att använda makeup. Med den kan du skapa illussioner. kamuflera och lyfta fram dina bästa förutsättningar. I färganalysen ingår en makeuplektion där du får tips och råd kring makeupprodukter och färger.

DU ÄR DITT VARUÄRKE

Välkommen till mitt universum av personlig stil och varumärkesbyggande! Med över 35 års erfarenhet finns jag för att stödja och guida dig genom de utmaningar du kan ställas inför. nder årens lopp har jag samlat intryck och idéer som kan inspirera och utveckla ditt personliga uttryck. Vi skapar en unik och autentisk stil som inte bara speglar din personlighet utan också stärker ditt varumärke. 

Redan 1987 startade jag min Colour & Style studio i Höllviken med resande kunder från både när och fjärran. Jag var då en av de allra första färg- och stilkonsulterna i Sverige. Nu är jag tillbaka i Vellinge kommun igen och nu är Image Styling större än någonsin. Jag tar emot upp till fyra kunder åt gången och kommer gärna till er. Hör av dig så berättar jag mer.

Bodil

error: Content is protected !!