076 645 53 54 kontakt@vizuelle.se

tutti

 

Bodil Strängliden

Helheten

Färg

FYRA SEKUNDER

Den tid det tar för oss att bilda oss ett första intryck av det vi ser är så kort som fyra sekunder. Den personliga färgpaletten av dina naturliga färger är något som framhävs om du bär rätt färger i kläder. Används färgerna väl skapas en personlig harmoni på de få sekunder en ny person bildar sig ett intryck.

Hemligheten ligger i vilken nyans av varje färg som är den bästa. Att skapa en funktionell kapselgarderob blir lätt med en balans av de bästa nyanserna i basfärger, accentfärger och kontrastfärger. En färganalys är lika viktig för både kvinnor och män eftersom den hjälper till att få en väl koordinerad garderob. Färgpaletten används för att göra en fullständig garderobsplanering.

När garderoben är komplett behövs inte så många plagg. Varje dag sparas tid genom att alla plagg går att kombinera. Kapselgarderoben är grunden för allt och extra plagg och accessoarer kan införskaffas efter hand. 

Färganalysen hade sin storhetstid på 80-talet och kommer nu starkt tillbaka. Detta beror främst på världsläget, miljötänk och medveten konsumtion, men även för att arbetsmarknaden har förändrats. Vi arbetar på ett annat sätt och behöver ägna den lediga tiden åt annat vilket gör att tiden till shopping och planering av vad vi ska bära för kläder har krympt till obefintlighet.

stil

ACCESSOARER

De tillbehör som används ska passa ihop med färger, stil, snitt och personlighet och tillsammans skapar dessa din totala image. En signaturklocka, en ovanlig ring eller ett personligt armband fulländar hela looken.

Att använda rätt accessoarer är en konst. Att matcha stilen och tillfället med smycken och tillbehör som förstärker din personlighet är säker stil.

KROPPSFORM

De former kroppen har kan hjälpas eller stjälpas med snittet på kläderna. Den image som skapas förstärker personligheten. Det går att skapa olika stilar eller en kombination av stilar, samtliga smickrande för den individuella kroppsformen. Skärningar och ringningar ska passa ihop med ansiktsform, längd på ben och bredd på höfterna. Vad du trivs i är också avgörande för att en image ska vara rätt.  Hela garderoben kan planeras, förändras efter årstid och matchas in i minsta detalj med rätt snitt och kombination.

Enkelt.
Tidsenligt.

Färganalys

Stilanalys

Föreläsningar

Coachning

Företagande

Branding

Kontakt

Email

Telefon

076 645 53 54

Område

Vellinge / Näset / Malmö / Trelleborg

error: Content is protected !!