Branding Passionista

Mitt uppdrag är att hjälpa dig

Jag kommer att guida dig som är kvinnlig företagare i att formge ett varumärke som är en autentisk reflektion av både din personlighet och ditt företags karaktär. Jag arbetar noggrant med att välja de rätta färgpaletter, typsnitt, bildmaterial och textinnehåll för att skapa en hemsida som är sammanhängande och representativ för din identitet och vision.

Jag besitter en omfattande erfarenhet inom image och styling och har under många år lett både interna och externa företagsseminarier. Dessutom har jag utvecklat kursmaterial, hållit föreläsningar och tagit på mig konsultuppdrag för större företag.

En analys av färgval som passar dig bäst och vilka klädstilar som framhäver din personlighet mest kan stärka ditt företags profil. Utvärdering av dina behov, din kroppsform, ålder och personliga preferenser stärker din visuelle image. En utvärdering av idealiska makeup-färger ingår i färganalysen. Som kvinnlig företagare ÄR du ditt varumärke.

Varför jag gör detta

Jag älskar att hjälpa kvinnor som vill lyckas som företagare och jag värdesätter att ha kontroll över min egen tid samtidigt som jag driver mina egna idéer framåt. Samtidigt har det varit av yttersta vikt för mig att ha flexibiliteten att anpassa mina arbetstider efter mitt liv med barn och familj. Jag har kunnat vara tillgänglig när mina barn har haft sommar- och jullov och jag har alltid varit hemma när de har kommit hem från skolan. Vi har haft möjligheten att resa tillsammans och tillbringa kvalitetstid. Detta har varit väldigt viktigt för mig. Jag har levt på detta sätt i över 35 år, men resan har inte alltid varit spikrak. När jag väl fick rätt kunskap, gick det smidigare och utan större problem. Det gjorde det möjligt för mig att starta, driva och sälja flera företag.

Efter att ha investerat mycket tid och pengar i olika utbildningar, insåg jag att det tog alltför lång tid att få den nödvändiga informationen och en tydlig plan för att driva ett lönsamt företag, samt i vilken ordning alla steg behövde tas. Jag vet av erfarenhet att de första åren som företagare är särskilt utmanande. Om du vill kunna försörja dig på ditt företag måste du hitta den mest effektiva vägen för att generera vinst så snabbt som möjligt. Därför har jag utvecklat en kurs som hjälper dig att göra det du behöver göra på kortast möjliga tid, utan att behöva göra onödiga omvägar. Jag påstår inte att det är enkelt eller att framgång kommer omedelbart, men genom att ha tillgång till nycklarna för att bli din egen chef och förbli det så länge du önskar, kan du undvika osäkerhet om vad du eventuellt gör fel.

Tänk dig att ha tillgång till en noggrann guide som steg för steg leder dig mot lönsamhet och hjälper dig att följa rätt väg, så att du kan följa din passion.

error: Content is protected !!