076 645 53 54 kontakt@vizuelle.se

om mig

Bodil Strängliden

Personal Brand Stylist

Helhetsstylist

Du är ditt personliga varumärke oavsett situation.

Jag har lång erfarenhet av image och styling och har i många år hållit i företags-interna och externa seminarier, tillverkat kursmaterial och föreläsningar samt åtagit sig konsultuppdrag för större företag. [Jag är helhetsterapeut och erbjuder olika tjänster]

Redan 1987 startade jag som en av de första i Sverige, Colour Style, en färg- stil- och image studio Höllviken. Kunder vallfärdade många mil för att komma till mig. Under årens lopp har det blivit både jobb som stylist-lärare och som skribent i tidningar. 

Med passion för yttre och inre välbefinnande hjälper jag även kunder som lever i ett ekorrhjul som gör dem trötta och skapar spänningar i kroppen. Det kan vara chefer, egenföretagare, vårpersonal, småbarnsföräldrar och individer med extremt hög arbetsmoral. Se paket och priser under fliken högst upp.

Analys av de färger som gör dig mest rättvisa samt vilket snitt på kläder som framhäver din image bäst. Analys av dina behov, din form, din ålder och vad du tycker om. Detta är nyckeln till att minska antalet felköp och kunna sätta samman klädkombinationer på ett enklare sätt. Analys av bästa makeup-färger ingår i färganalysen. Se paket och priser under fliken högst upp.

Kontakt

Email

Telefon

076 645 53 54

Område

Vellinge / Näset / Malmö / Trelleborg / YSTAD

error: Content is protected !!