076 645 53 54 kontakt@vizuelle.se

Vänliga ord

från tidigare elever och kunder

I mitt arbete har jag haft förmånen att få lära känna många fantastiska personer som samtliga har lämnat något avtryck hos mig. Att  vara med från start och lära ut nya kunskaper parallellt med att få följa med på resan mot egenföretagande är det roligaste som finns. Det är ett stort privilegium att ha möjlighet att arbeta med det jag gör. ❤️ Samtliga referenser driver egna företag.

Ingrid Lindberg

Tydliga och bra texter med information och uppgifter som jag kunde genomföra i min egen takt. Har jag haft frågor så har jag alltid fått snabba och utförliga svar. Att kunna studera på distans har varit en fördel, för annars hade jag inte haft möjlighet att genomföra dem. Du är helt fantastiskt! Jag hittade verkligen rätt när jag valde dig! Tack för snabba och fina svar!

 

Louise Håkenrud

Jag gick utbildning hos Bodil och jag är väldigt nöjd. Bodil är lugn och pedagogisk och förklarade mycket bra. Har inte ångrat mitt val en enda gång.

 

Freja Janzon

Gick min utbildning hos Bodil och är hur nöjd som helst! Jättebra upplägg då man får individuell coachning och därför kan anpassa allt helt i ens egen takt. Mycket lärorik och grundlig. Man får verkligen lära sig de viktiga detaljerna. Samt jättebra stöd när man arbetar på egen hand, om man behöver hjälp eller undrar något så går det hur smidigt som helst att mejla eller ringa och få svar på sina frågor. Rekommenderar starkt!

 

 

Linda Larsson

Allt kändes så rätt när vi pratades vid, trots att vi aldrig träffats. Mycket värme och kärlek. Tack för ett proffsigt och systerligt bemötande Bodil.

 

Ulrika Walfridsson Nilsson

Jag gick min utbildning hos Bodil och har sedan dess byggt upp en lönsam verksamhet och jag använder mig av Bodil som coach när jag behöver, gällande mitt företagande. Något jag verkligen rekommenderar.

Emma Friberg-Albrecht

Bodil, du härliga människa. En personlighet som jag sedan dag ett, som vi träffades, har tyckt om. Varm, kunnig, rak. Vi har träffats i olika konstellationer och våra diskussioner har varit allt mellan himmel och jord. Jag hoppas att vi även i framtiden kommer korsa våra vägar både professionellt och privat.

 

Monika Tennorth

Jag har under många år använt Bodils tjänster i mitt eget företagande, dels som konsult och specialist gällande produkter och behandlingar.

error: Content is protected !!