Vänliga ord

från tidigare elever och kunder

I mitt arbete har jag haft förmånen att få lära känna många fantastiska personer som samtliga har lämnat något avtryck hos mig. Det är ett stort privilegium att ha möjlighet att arbeta med det jag gör. ❤️

Monika Tennorth

Jag har under många år använt Bodils tjänster i mitt eget företagande, dels som konsult och specialist och som tillverkare av min hemsida och annat tryckmaterial. Det känns tryggt att alltid ha en kunnig person att vända mig till. Hon har hjälpt mig med både hemsida och logo. Är du som jag, helt vilse i tekniken, så rekommenderar jag varmt de olika tjänster och paket Bodil erbjuder.

 

Gun-Britt Florin

Jag har försökt att fixa en egen hemsida och tyckte det var krångligt. Jag fick hjälp av en vän som byggde i en mall och vännen klarade inte ut det. Sidan blev allt annat än snygg. Då fann jag Bodil som på tre röda fixade min sida och hade den uppe på ett dygn. Fantastisk snyggt arbete. Tack snälla.

 

Freja Janzon

Påbörjade min utbildning i början av 2019 och är hur nöjd som helst! Jättebra upplägg då man får individuell coachning och därför kan anpassa allt helt i ens egen takt. Mycket lärorik och grundlig. Man får verkligen lära sig de viktiga detaljerna. Samt jättebra stöd när man arbetar på egen hand, om man behöver hjälp eller undrar något så går det hur smidigt som helst att mejla eller ringa och få svar på sina frågor. Rekommenderar starkt!

 

Linda Larsson

Allt kändes så rätt när vi pratades vid, trots att vi aldrig träffats. Mycket värme och kärlek. Tack för ett proffsigt och systerligt bemötande Bodil. 

 

Louise Håkenrud

Jag gick utbildning hos Bodil hösten 2014 och jag är väldigt nöjd. Bodil är lugn och pedagogisk och förklarade mycket bra. Har inte ångrat mitt val en enda gång.

 

Ulrika Walfridsson Nilsson

Jag gick min utbildning hos Bodil 2004. Sedan dess har jag byggt upp en lönsam verksamhet och jag använder mig av Bodil som coach när jag behöver, gällande mitt företagande. Något jag verkligen rekommenderar.

 

Emma Friberg-Albrecht

Bodil, du härliga människa. En personlighet som jag sedan dag ett, som vi träffades, har tyckt om. Varm, kunnig, rak. Vi har träffats i olika konstellationer och våra diskussioner har varit allt mellan himmel och jord. När Bodil fixade min hemsida så gjorde hon det snabbt, proffsigt och vägledande. Jag hoppas att vi även i framtiden kommer korsa våra vägar både professionellt och privat.

Camilla Johansson

Vi arbetade tillsammans med Bodil under 2012, att bygga en ny hemsida. Det känns roligt att ha fått en så fin sida och en logo som Bodil har gjort. Nu är det snart dags att göra om sidan igen. Det krävs uppfräschningar då och då. 

Tanja Nilsson

Jag gick min utbildning 2002 hos Bodil. Jag är verkligen glad för all kunskap hon gav mig. Jag fann i Bodil inte bara en kunnig mentor, utan även en god vän.

 

FAQ

Är skolan godkänd?

Vi är certifierade så att alla våra elever får den kunskap som krävs för att få teckna försäkring för behandlingsskador. Du kan teckna försäkring för stick och skär då du innehar den kunskap som försäkringsbolagen kräver. Det finns inga bestämmelser eller krav i Sverige att någon organisation ska godkänna en utbildning.  Skolan uppfyller även alla säkerhetskrav som myndigheter kräver.

Kan jag handla produkter var jag vill?

Vår utbildning omfattande och din certifiering beskriver exakt vilka kunskaper du har. Du får alltså förutom själva diplomet, även en bifogad kursplan med allt som ingått i din utbildning. Däremot kan vi inte svara på vad leverantörerna kräver. Enligt lag är det inte tillåtet att kräva att en skola eller att en elev är medlem i någon organisation. Leverantören är alltid välkommen att kontakta oss för att ta del av vår kursplan och timplan.

Hur lång tid har jag på mig att slutföra utbildningen?

Normalt har du ett år på dig att slutföra varje kurs men om du inte hinner inom 12 månader, kontaktar du bara oss och meddelar detta. Vi sätter då ett nytt slutdatum för dig.

Kan jag dela upp betalningen?

Vi erbjuder dessvärre inte delbetalning och eftersom kursens teorimaterial levereras till dig som en digital fil, finns ingen ångerrätt. Vi har valt detta sätt eftersom det då inte behöver tillkomma några oförutsedda administrationskostnader för dig.

Hur gör jag betalningen?

Hela summan, som inkluderar allt kursmaterial och produkter, faktureras. Fakturan skickas med mejl till dig. Du betala via banköverföring och får tillgång till ditt kursmaterial så fort betalningen nått vårt konto. Det finns även möjlighet att betala via Swish. 

error: Content is protected !!