I mitt arbete har jag haft förmånen att få lära känna många inspirerande människor, alla med sitt eget unika bidrag. Att vara delaktig från början och dela med mig av ny kunskap samtidigt som jag får följa med på deras resa mot att bli egna företagare är en verklig glädje. Det är en stor lycka att ha möjlighet att ägna mig åt det jag älskar att göra. ❤️ Alla mina referenser driver sina egna företag.

Ingrid Lindberg: Klart och informativt med uppgifter som jag kunde ta mig an i mitt eget tempo. Om jag hade några frågor, fick jag alltid snabba och detaljerade svar. Att kunna göra detta på distans har varit en fördel, eftersom jag annars inte skulle ha haft möjlighet att genomföra det. Du är helt enastående! Jag valde verkligen rätt när jag valde dig! Tack för dina snabba och hjälpsamma svar!

 

Louise Håkenrud: Jag gick utbildning hos Bodil och jag är väldigt nöjd. Bodil är lugn och pedagogisk och förklarade mycket bra. Har inte ångrat mitt val en enda gång.

 

Freja Janzon: Jag fick kontakt med Bodil och är otroligt nöjd! Upplägget är utmärkt eftersom det inkluderar individuell coachning, vilket gör att man kan anpassa allt i sin egen takt. Det är mycket lärorik och grundlig, och man lär sig verkligen de viktiga detaljerna. Dessutom är det en fantastiskt bra support när man arbetar självständigt. Om man behöver hjälp eller har frågor, är det smidigt att skicka e-post eller ringa för att få svar. Jag rekommenderar det starkt!

 

Linda Larsson : Allt kändes helt rätt när vi pratade, även om vi aldrig hade mötts personligen. Det fanns en stor känsla av värme och kärlek. Tack, Bodil, för din professionella och systerliga bemötande.

 

Ulrika Walfridsson Nilsson: Min första kontakt med Bodil var i början av 2000-talet då jag startade företag och sedan dess har jag framgångsrikt etablerat en lönsam verksamhet. Jag vänder mig fortfarande till Bodil som rådgivare när jag behöver hjälp med mitt företag. Det är något jag verkligen rekommenderar.

Emma Friberg-Albrecht: Bodil, du underbara människa. Från första dagen vi träffades har jag tyckt om dig som person. Du är varm, kunnig och rak på sak. Vi har haft möjlighet att interagera i olika sammanhang, och våra samtal har spänt över alla ämnen. Jag hoppas innerligt att våra vägar kommer korsas både i professionella och personliga sammanhang även i framtiden.

 

Monika Tennorth: Jag har under en lång tid nyttjat Bodils experttjänster i mitt eget företagande, både som konsult och specialist.

error: Content is protected !!