Vänliga ord

från tidigare elever och kunder

I mitt arbete har jag haft förmånen att få lära känna många fantastiska personer som samtliga har lämnat något avtryck hos mig. Det är ett stort privilegium att ha möjlighet att arbeta med det jag gör. ❤️

Jag har skummat igenom materialet jag fick och jag måste säga att jag har fått ett väldigt positivt intryck och jag upplever materialet som tydligt. Du är helt fantastiskt! Jag hittade verkligen rätt när jag valde dig!

Tack för snabba och fina svar!

Känns verkligen som om du är rätt lärare/ledare!
Ingrid Lindberg

Jag har försökt att fixa en egen hemsida och tyckte det var krångligt. Jag fick hjälp av en vän som byggde i en mall och vännen klarade inte ut det. Sidan blev allt annat än snygg. Då fann jag Bodil som på tre röda fixade min sida och hade den uppe på ett dygn. Fantastisk snyggt arbete. Tack snälla.

Gun-Britt Florin

Allt kändes så rätt när vi pratades vid, trots att vi aldrig träffats. Mycket värme och kärlek. Tack för ett proffsigt och systerligt bemötande Bodil.

 

Linda Larsson

Jag gick utbildning hos Bodil hösten 2014 och jag är väldigt nöjd. Bodil är lugn och pedagogisk och förklarade mycket bra. Har inte ångrat mitt val en enda gång.

 

Louise Håkenrud

Jag gick min utbildning hos Bodil 2004. Sedan dess har jag byggt upp en lönsam verksamhet och jag använder mig av Bodil som coach när jag behöver, gällande mitt företagande. Något jag verkligen rekommenderar.

 

Ulrika Walfridsson Nilsson

Bodil, du härliga människa. En personlighet som jag sedan dag ett, som vi träffades, har tyckt om. Varm, kunnig, rak. Vi har träffats i olika konstellationer och våra diskussioner har varit allt mellan himmel och jord. När Bodil fixade min hemsida så gjorde hon det snabbt, proffsigt och vägledande. Jag hoppas att vi även i framtiden kommer korsa våra vägar både professionellt och privat.

Emma Friberg-Albrecht

2021 har Bodil fått bygga en ny responsiv hemsida till Stall Karupslund. Då vi även har internationalla kunder, behöver vår sida vara lättnavigerad och det ska även vara enkelt att finna kontaktuppgifter samt vägbeskrivning. Den nya sidan uppfyller allt detta!

Camilla Johansson

Jag gick min utbildning 2002 hos Bodil. Jag är verkligen glad för all kunskap hon gav mig. Jag fann i Bodil inte bara en kunnig mentor, utan även en god vän.

 

Tanja Nilsson

Jag har under många år använt Bodils tjänster i mitt eget företagande, dels som konsult och specialist och som tillverkare av min hemsida och annat tryckmaterial. Det känns tryggt att alltid ha en kunnig person att vända mig till. Hon har hjälpt mig med både hemsida och logo. Är du som jag, helt vilse i tekniken, så rekommenderar jag varmt de olika tjänster och paket Bodil erbjuder.

Monika Tennorth

Påbörjade min utbildning i början av 2019 och är hur nöjd som helst! Jättebra upplägg då man får individuell coachning och därför kan anpassa allt helt i ens egen takt. Mycket lärorik och grundlig. Man får verkligen lära sig de viktiga detaljerna. Samt jättebra stöd när man arbetar på egen hand, om man behöver hjälp eller undrar något så går det hur smidigt som helst att mejla eller ringa och få svar på sina frågor. Rekommenderar starkt!

 

Freja Janzon

error: Content is protected !!