Om Bodil

ENTREPRENÖRSTRATEG SEDAN 1987

HUR DET BÖRJADE

ENTREPRENÖRSTRATEG SEDAN 1987

Anledningen till att jag startade mitt företag är enkel – jag älskar att hjälpa andra. Att ha flexibiliteten att anpassa arbetstider efter familjens behov har varit viktigt för mig. Med tre decennier av erfarenhet inom företagande, hjälper jag kvinnor att nå sina företagsmål.

Som uppvuxen i en entreprenörsfamilj men många generationer entreprenörer i ryggen, var det självklart att satsa på eget företag. Vägen dit har varit både snårig och lång, en hel del på grund av att det varken fanns internet eller sociala medier på den tiden. Jag erbjuder on-demand utbildning online, där du kan ta del av workshops och kurser i din egen takt. 

Hej! Det är jag som är Bodil

JAG HAR ÖVER 37 ÅRS ERFARENHET AV FÖRETAGANDE

När jag startade mitt första företag var mina barn bara ett och tre år gamla. Jag drömde om friheten att själv kunna styra mina arbetstider, slippa stressen med lämning och hämtning på förskolan, och samtidigt kunna vara ledig under lov och studiedagar. Jag har lärt mig den långa och svåra vägen men ändå lyckats att starta, driva och sälja sju företag. 

Mina värderingar

MIN ÖVERTYGELSE

Mina värderingar är djupt förankrade i övertygelsen att varje individ har rätt till frihet och möjlighet att skapa ett liv som ger både mening och inspiration. Jag tror starkt på balans – inte bara mellan arbete och privatliv, utan också inom oss själva. Att vara autentisk och sann mot sig själv är en ledstjärna för mig, och jag vill skapa en miljö där andra känner sig trygga att vara precis den de är och ta den plats de förtjänar.

Jag vill bryta de osynliga barriärerna och utmana samhällsnormerna som håller kvinnor tillbaka. Min vision är att vi tillsammans bygger våra egna vägar till framgång. Oavsett om du vill starta ett digitalt företag eller våga ta steget mot entreprenörskap, finns jag här som stöd. För mig handlar det om att förena livsstilsval med glädje och framgång, så att du kan ha kontroll över din tid, dina inkomster och njuta av livet i nuet.

ARE YOU READY FOR THE GOOD STUFF?

Vill du träffa mig digitalt för en pratstund?

Ta en kopp kaffe – eller The

Jag ringer upp på den bokade tiden för att vi ska kunna lära känna varandra bättre. Under vårt samtal får du möjlighet att förklara din situation, dela dina farhågor och berätta vad du behöver hjälp med, så att vi kan hitta den bästa lösningen för dig. 

För dig som är intresserad av holistisk hälsa – kolla in våra utbildningar på healthcreshop.se.