Vänliga ord

Emma

Bodil är verkligen enastående att arbeta med. Hennes sätt att snabbt skapa en förtroendefull relation gör att man känner sig trygg och förstådd från första stund. Hon har en fantastisk förmåga att fånga upp och visualisera mina mål, på ett sätt som inte bara gör dem tydligare, utan också ger mig tron på att jag faktiskt kan nå dem. Varje gång vi har arbetat tillsammans har jag känt mig både stärkt och inspirerad att ta nästa steg mot mina ambitioner.

Tanja

Jag utbildade mig hos Bodil och startade mitt eget företag i slutet av 90-talet. Hon blev inte bara en mentor för mig, utan också en god vän. Jag kan verkligen varmt rekommendera hennes utbildning och stöd!

Linda

Bodil gav ett förtroendeingivande intryck redan från första stund och mötte mig på ett sätt som kändes både äkta och respektfullt. Trots att vi aldrig har träffats i verkliga livet, skapade hon en varm, systerlig stämning som gjorde att jag omedelbart kände mig bekväm.

Louise

Att välja att gå min utbildning hos Bodil var det bästa beslutet jag kunde ta, och jag har inte ångrat det en enda gång. Idag driver jag ett framgångsrikt eget företag, tack vare hennes vägledning och stöd.

Freja

Jag gick min utbildning hos Bodil inför att starta eget, och fick snabbt svar på alla mina frågor, vilket gav mig en stor trygghet. Det var enkelt att ställa frågor via mail och utöver kursen fick jag även en coachingtimme där jag fick praktisk hjälp med allt från registrering till att komma igång med företaget. Jag rekommenderar varmt denna utbildning!

Design: Bodil Netterby Strängliden Copyright©️ 2024 Alla rättigheter förbehållna - Säte Vellinge