076 645 53 54 kontakt@vizuelle.se

För att förenkla för dig som har blivit snurrig och inte vet skillnaden på olika nya behandlingar som dykt upp. Här får du en förklaring.

Mesotherapy (BB-glow) med nålar

Enbehandling som utförs med nålar och brukar även kallas för microneedling.  Vid en microneedling behandling görs små ytliga hål i huden och via dessa kan aktiva ämnen tillsättas. I samband med detta tillförs olika näringscocktails till huden. Mesotherapy r en micro-injicering av ämnen till huden. Huden vitaliseras och blir friskare samt får en naturlig fuktighet, lyft och spänst. Proceduren möjliggörs genom att en ytlig skada orsakas av nålarna, vilket medför hudreparation på naturlig väg. Mesotherapy finns som elektrisk penna och mekanisk roller.

Mesotherapy utan nålar

Elektriska impulser slår hål i cellmembranet och möjliggör för ämnena kan tränga djupare ner i huden. I samband med detta tillförs olika näringscocktails till huden. Ofta används Ultra Sonic maskin till detta.

Plasma Pen eller fibroblastbehandling

Skapar en reaktion utan direktkontakt med plasmaljus på huden så att en kväve-syremix bildas. En ytligt brännskada inträder vilket ger en omedelbar uppstramning. Samtidigt stimuleras hudens förnyelse av fibroblaster som är viktiga för hudens självläkning och kollagenproduktion.

Ultra Sonic

En liten apparat som används som ultraljudspeeling och inslussare av näringscocktail till huden. Ger en fin lyster och glow. Passar bra för den som inte vill göra nålbehandlingen mesotheraphy.

Samtliga ovanstående behandlingar behöver göras som en kur på mellan 6-12 behandlingar. Igen av behandlingarna klarar av att ge samma slutresultat som injicering av Botox eller Restylane. Däremot kan man kombinera behandlingarna och bör då göra injicerings-behandlingarna när någon av ovanstående behandlingar är slutförda.

error: Content is protected !!