MENY  TJÄNSTER

ENDAST TIDSBOKADE BESÖK

Vizuelle är kvalitetssäkrad i Kroppsterapeuternas förbund, Svenska Estetikers Yrkesförbund och Svenska Reikiförbundet.

Jag har valt att ha min studio och mottagning hemma i min bostad, då jag även har utbildningar och föredrag på andra orter, vilket medför att jag inte alltid kan vara på plats. Lokalen är godkänd av Miljö- och byggmyndigheten i Höörs kommun att användas som hygienlokal. I lokalen finns även egenkontrolls-dokument. Meddela om du har allergier, då jag använder eteriska doftoljor i behandlingarna. Dessutom finns det tre katter i hushållet. De vistas dock inte i behandlingsavdelningen.

FÄRGANALYS – ENKEL

Plockar du håglöst i garderoben utan att ha något att sätta på dig, trots att den är full med kläder? Jag plockar fram de färger som framhäver dig bäst, tipsar om frisyr, hårfärg och accessoarer samt lägger en smickrande och lätt makeup som du själv kan fixa sedan. Du får en färgpalett och en makeup-manual med dig hem.

GARDEROBSPLANERING

1000 kr/h + resa

Tillsammans går vi igenom dina plagg för att se vilka som går att bygga vidare kring. Du behöver ha gjort en färganalys så vi vet kring vilken färgpalett din garderob ska bygger upp.

Dina basfärger är de viktigaste nyanserna i din garderob. De är grunden i garderoben, och till dem ska du använda dina accentfärger.

När vi är färdiga kommer du att kunna öppna din garderob och enkelt plocka ut tre plagg som matchar varandra. Bokas genom att ringa.

STILANALYS

Har du svårt att trivas i de kläder du köper som trots att de är så snygga på andra, sitter illa på dig? Vilken ringning passar ditt ansikte? Jag hjälper dig att finna den modell och skärning som smickrar din figur och förklarar hur du ska tänka för att köpa de kläder du trivs i. Du får en personlig stilbok som skickas hem till dig.

MAKEUP

Du kan boka makeupkurs där jag visar dig hur du ska lägga din makeup och hur du ska sminka dig för att framhäva dina bästa drag. Det finns möjlighet att komplettera med de färger jag använder och köpa produkter med dig hem. Vid köp av produkter för 1000 kr, betalar du endast 400 kr.

FÄRG- & STILANALYS

Kombinerad färg- & stilanalys med hela konceptet som ingår i de separata tjänsterna. Här tar vi ett samlat grepp om hela din totala image och skapar de förutsättningar som framhäver din personlighet allra bäst. Kombo-behandlingen bör bokas i god tid då den tar 150 min.

FESTMAKEUP

Du kan boka makeup för fest då jag lägger hela din makeup. Det finns möjlighet att komplettera med de färger jag använder och beställa produkter.

REIKI

Under en session lägger jag mina händer på eller lite ovanför din kropp för att kanalisera energi.  Du kan slumra till och/eller känna värme. Om du är stressad och uppe i varv, ger behandlingen lugn och inre frid. Är du trött och sliten kan behandlingen pigga upp och ge energi. Reiki är godkänd av skatteverket som förebyggande friskvård.

ANSIKTSBEHANDLING

En skräddarsydd ansikts-behandling med SONIC PEEL som exfolierar huden och slussar välgörande ämnen djupare ner i huden. Behandlingen innehåller specialmask, ögonmask och anpassad ampull samt avslutas med anpassad kräm och en lätt mineralmakeup.

FRANSFÄRGNING

Färgning av ögonfransarna håller i ca 6 veckor. Vid vistelse i stark sol kan hållbarheten förkortas. Jag färgar med en teknik som inte svider i ögonen.

FRANSFÖRLÄNGNING

Semipermanent förlängning av dina ögonfransar med tunna singelfransar. Längden på fransen anpassas efter dina egna fransar och vilka önskemål du har.

LASH LIFT+FÄRG

Här ingår färgning av fransarna och semi-permanent böjning av ögonfransarna som håller sig fint böjda i upp till sex veckor.

BRUDMAKEUP

Jag kan köra dit du befinner dig på din bröllopsdag för 20 kr per mil tur och retur. Innan din stora dag gör vi en schematisk provmakeup så vi är överens om dina önskemål. Tänk på att du behöver vara ute i väldigt god tid för att boka denna tjänst och du måste ringa för att boka.

BRYNFÄRG

Färgning av ögonbryn samt plockning, design av form och vid behov även vaxning. Håller i ca 6 veckor. Vid vistelse i stark sol kan hållbarheten förkortas. 

FRANSAR & BRYN

Färgning av både fransar och bryn. Plockning, vaxning och design av brynform ingår. Håller i ca 6 veckor. Vid vistelse i stark sol kan hållbarheten förkortas. 

FRANSFÄRGNING

Färgning av ögonfransarna håller i ca 6 veckor. Vid vistelse i stark sol kan hållbarheten förkortas.

ANSIKTSVAX

Ansiktsvaxning som överläpp och haka med specialvax som är väldigt skonsam mot huden eftersom det bara fäster på stråna. 

HUDVÅRDSKURS

Analys av din hud och dess behov samt tips på hudvårds-rutiner och makeup. Du får ett skräddarsytt program och produkter med dig hem som motsvarar 500 kr samt ett eget inlog till webbutiken.

RÅDGIVNINGSPROGRAM

Var befinner du dig nu? Vart är du på väg? Vad vill du förändra? Du kan vinna mycket på att investera i dig själv och göra en bestående förändring.  Du svarar först på frågor i ett formulär och sedan riktar vi in oss på mål och metoder då vi arbetar tillsammans med SMART-metoden, vilket innebär att målet är SPECIFIKT – MÄTBART – ATTRAKTIVT – REALISTISKT & TIDSBESTÄMT. Du kan formulera flera mål att arbeta mot. Livet är för kort – lev din dröm! Samtliga tre program måste förbokas via telefon.

VIKT – HÄLSA – NYTT ARBETE – NYA RELATIONER – NY IMAGE – STARTA FÖRETAG – FÖRÄNDRA

MINI PROGRAMMET

 • Frågeformulär
 • Kartläggning
 • Analys och utvärdering
 • Resultat och justering

Om du har köpt detta program och behöver ett större, behöver du bara betala mellanskillnaden.

All kontakt sker på distans via telefon, Skype eller mail.

 

MELLANPROGRAMMET

 • Frågeformulär
 • Kartläggning
 • Analys och utvärdering
 • Resultat och justering
 • 1 Uppföljningssamtal/15 min

Om du har köpt detta program och behöver ett större, behöver du bara betala mellanskillnaden.

All kontakt sker på distans via telefon, Skype eller mail.

 

MEGAPROGRAMMET

 • Frågeformulär
 • Kartläggning
 • Analys och utvärdering
 • Resultat och justering
 • 3 uppföljningssamtal/15 min

All kontakt sker på distans via telefon, Skype eller mail.

 

Tänk dig att lyckas med ditt företag och/eller din karriär. Det är möjligt med ett starkt varumärke. Min erfarenhet är att många vill spara pengar inför en företagsstart och försöker sig själv på att göra sin hemsida, med mer eller mindre lyckat resultat, eller mycket värre: har endas en Facebook-sida. Ska du driva en verksamhet behöver du båda. Jag har arbetat med digitalt nyföretagande sedan 2000 och kan hjälpa dig att få det att se proffsigt ut med en frontsida och en kontaktsida. Observera att alla priser är inklusive moms. (momsen får du tillbaka av skatteverket om du är momsregistrerad). Samtliga kurser och tjänster är avdragsgilla för företagare.

 

Att leva på din verksamhet

Det är ingen hemlighet att det krävs tid och hårt arbete för att få sin verksamhet att gå runt. Det krävs även att du har någon sorts försäljning, speciellt om du säljer tjänster, eftersom det bara finns 24 timmar per dygn. Det finns en begränsning i hur stor dagskassan blir och det kan skapa onödig stress. 

Jag erbjuder dig en lösning i samarbete med ett svenskt företag som använder laboratorier världen över och har ett team av framstående farmaceuter. Hud- & kroppsvård samt makeup-produkter utvecklas och moderniseras mot dagens krav och efterfrågan genom att de är ekologiska, organiska och noggrant utvalda till riktigt bra priser. Produkterna är helt fria från parabener och mineraloljor samt testas inte på djur.

Du behöver inte gå någon av Vizuelles utbildningar för att få lov att sälja dessa produkter. Du får tillgång till webbshopen omedelbart när du skrivit in dig. Du får även tillgång till stöd och hjälp av mig samt kostnadsfria mindre kurser. 

 

Kontakt mig så berättar jag mer.

 

Ställ din fråga

Tjänster

Gällande företag och olika paket kan du enkelt ställa en fråga för ett snabbt svar.

LILLA PAKETET

2500 kr

Du kan få en bra och prisvärd hemsida som motsvarar en förstasida och en kontaktsida – ditt On Line visitkort. 4000 kr är en engångskostnad. Kostnad för webbhotell, SSL certifikat och domännamn tillkommer och betalas till webb-hotellet. Det brukar landa på strax under 2000 kr per år.

Jag lägger in grunden och du får en manual så du kan fixa resten. Du kan lägga in fler sidor själv. Naturligtvis kan du fråga om du kör fast då 30 minuters rådgivning ingår.

Jag fixar webbadress, proffsig mailadress med kontakt@företagsnamn.se, webbhotell och SLL säkerhetscertifikat samt hjälper dig igång. Här används en gratismall från Word Press.

MELLAPAKETET

4000 kr

Om du behöver större utrymme, upp till fem sidor, eller om du redan har en hemsida som är i behov av förnyelse och uppdatering, passar detta paket bra. 6000 kr är en engångskostnad. Kostnad för webbhotell, SSL certifikat och domännamn tillkommer och betalas till webb-hotellet. Det brukar landa på strax under 2000 kr per år.

Jag lägger in grunden och du får en manual så du kan fixa resten själv. Du kan lägga in fler sidor själv. Naturligtvis kan du fråga om du kör fast då 30 minuters rådgivning ingår.

Jag fixar webbadress, proffsig mailadress med kontakt@företagsnamn.se, webbhotell och SLL säkerhetscertifikat samt hjälper dig igång. Här används en gratismall från Word Press.

STORA PAKETET

6000 kr

Detta paket innehåller en proffsmall och en service som innebär att du inte behöver röra tekniken på egen hand. Alla förändringar du behöver göra, lägger jag in till dig. Här byggs din sida från grunden.

Jag fixar webbadress, proffsig mailadress med kontakt@företagsnamn.se, webbhotell och SLL säkerhetscertifikat samt lägger in all text och alla bilder.

Förutom hemsidan, betalar du 200 kr i månaden för underhållet dvs. 2400 kr i årsavgift. Det finns en möjlighet om du har lite att lägga in, att du betalar per timme istället.

Kostnader för webbhotell, SSL certifikat och domännamn tillkommer och betalas till webbhotellet, ca 2000 kr per år.

  SKRÄDDARSYTT

  HYR MIG 

  Du kan boka mig till olika projekt som exempelvis föredrag, styling inför fotografering med hår, naglar och makeup, modevisningar, föredrag etc. Jag skräddarsyr det du behöver inom mode, skönhet, kost, hälsa, företagande och personligt varumärke. Det tillkommer kostnad för resa. Korta projekt 1000 kr/h, övrigt: begär offert.