Syfte & Avsikt

Ett brinnande intresse för att vägleda och instruera, resulterade i att jag blev mentor och företags-coach åt mina elever när de startade eget.
Utöver detta har jag varit skribent i lokaltidningar med en egen skönhetsspalt.

Jag har aldrig förstått varför det ska vara så komplicerat och kostsamt att vidareutveckla sig. Vizuelle erbjuder ett brett utbud av utbildningar till plånboksvänliga priser. Med en stark övertygelse om att utveckling inte ska behöva kosta skjortan och heller inte behöva göra avbrott i det dagliga livet. 

Därför har Vizuelle distans-kurser med en prisbild som är en helt annan än om du skulle deltagit i klassrums-undervisning eller individuella möten, men det ställer också högre krav på dig. Du behöver motivation, drivkraft och vilja. Saknar du det eller om du behöver ytterligare stöd, finns det möjlighet till privata sessioner, även dessa online. Privata praktiska lektioner genomförs oftast i Höör.

Som du säkert räknat ut vid detta laget så är min kunskapsbas unik och min erfarenhet lång. I dagens gytter av skönhetsutbildningar, kan du känna dig trygg med min undervisning och expertis. Jag var absolut först i landet med att skapa dessa utbildningar och även att ta in nya sådana till Sverige. Detta skapar en trygghet för dig som använder mina tjänster och kurser. Jag släpper dig inte utan skyddsnät. Du har alltid möjlighet att återkomma, ställa frågor, justera om i ditt program eller att helt enkelt vidareutveckla dig med fler kurser.
Jag har klienter och elever som startat sin resa redan 1987, med vilka jag har fortsatt kontakt. De hör av sig när de känner behov av mitt stöd under sin resas gång när det gäller utveckling och vidareutbildning. Även om ett mål är nått, kommer det ändå nya mål för framtiden.
Jag har formats av att ha en stark vilja. Önskningar och drömmar räcker inte hela vägen. Jag har alltid haft ett mål långt fram och fler delmål på vägen. Utöver detta har jag alltid sett möjligheter och inte hinder. Om jag har stött på hinder har jag alltid funnit en väg runt detta. Jag är en person som begåvats med oerhörda drivkrafter – JAG GER ALDIG UPP! Dock är det inte så för alla. Min vision är att hjälpa framför allt kvinnor att nå sina mål.
Under åren lopp har jag kommit i kontakt med klienter, kunder och elever som önskat sig ett alternativt sätt att genomföra sina egna visioner. Det kan jag verkligen relatera till då jag själv alltid sökt efter alternativa kanaler! I början av min karriär fanns inte ens tillgång till internet och än mindre sociala medier. Mitt mål är att du ska kunna utvecklas i din egen takt, när du har tid, utan att behöva lämna ditt hem.
Varumärket i mitt företag är jag själv. Det är jag ensam som utformar programmen och det ligger i mitt intresse att du ska lyckas. För dig som tidigare varit kontakt med mig kanske känner mig som Bodil Netterby som var mitt tidigare efternamn. 
Ordet coach är idag ett ganska utslitet begrepp som i grund och botten är ett samlingsord för tränare, instruktör, ledare, rådgivare, utvecklingsstöd och vägledare. Hur man än väljer att se det så kan ingen coach i världen trolla och fixa ett liv till dig som du är nöjd med. Coachen är ett stöd och ett verktyg, med andra ord din verktygslåda, men det är du själv som måste göra förändringarna. Därför är det viktigt att du verkligen har tänkt igenom din situation och funnit att du själv är den sabotör som hindrar dig från att nå de mål du önskar. Du kan aldrig skylla på någon annan. Visserligen kan vissa omständigheter och livshändelser utlösa en situation som innebär att du tappar gnistan på vägen mot ditt mål, vilket skapar frustration hos dig. Om det är detta som händer dig, är coachning rätt väg att gå.
Förändringen är viktig och den bygger på din motivation och fria vilja och att ha tilltro till din egen förmåga. Så, om du längtar efter det genombrott som får dig att komma framåt mot ditt mål, utan att din inre sabotör står i vägen, då kan du ta steget idag. Tillsammans arbetar vi mot att du ska lyckas med det du vill nå. Vi stakar ut en plan som du kan följa punkt för punkt. Vi arbetar efter en S.M.A.R.T.-plan. Varje mål och delmål behöver vara S.M.A.R.T. (Specifikt – Mätbart – Attraktivt – Realistiskt och Tidsbestämt). Det är nämligen planen som är målet och du lägger ut lämpliga delmål under färden. Utan en plan att följa är du vilsen och det kommer hela tiden avbrott och hinder som sätter käppar i hjulet. Har du en dröm, ett mål, är det absolut nödvändigt att ha en plan. Saknar du en plan kommer ditt mål att förbli, endast en dröm.
Det är inte säkert att du faktiskt vet vilket ditt mål är. Då får du hjälp att hitta det eftersom du behöver veta målet för att kunna ta dig dit. ”Vet du inte vägen till Köpenhamn, kan du inte hitta dit och en karta eller plan gör det hela mycket enklare”. Oavsett om du vill nå ett mål inom privatliv eller arbetsliv, är tillvägagångssättet detsamma. En viktig sak som jag redan nu vill att du ska veta är, att jag verkligen är helt övertygad om att du kommer att lyckas. Ingen av mina klienter har någonsin misslyckats. Jag hjälper dig att nå dit du vill!

Utbildar & Validerar

 • Härdplast — Företagande — Marknadsföring
 • Anatomi och medicinska studier för nagelterapeuter
 • Nagelterapeut Manikyr, Gel, Akryl, Glasfiber & Silke samt Elfilseknik
 • Nageldekorationer & Airbrush
 • Färganalys
 • Stilanalys
 • Spray Tan
 • Fransstylist, Lashlift & Lashcurl
 • Färgning av fransar/bryn & bryndesign
 • Vaxning
 • Microneedling
 • Färg, stil & design samt Makeup
 • SPA-terapeut & Hot Stone Massage
 • Reiki 1, 2 & Master
 • Entreprenörskap
 • Formgivning
 • Personlig försäljning, inköp & Kundservice
 • Material & Miljö
 • Massage
Nagelterapeut- och SPA-utbildningen är godkänd av SEYF. Reikiutbildningen är godkänd av Svenska Reikiförbundet. Jag har även kvalitetssäkring från Kroppsterapeuternas förbund.