Sveriges första alternativa hälso- & skönhetsskola – 1987

Jag vill gärna svara på dina frågor

MAILA IDAG

Syfte & Avsikter

Ett brinnande intresse för att hjälpa, stötta, vägleda och instruera, resulterade i att jag blev mentor och företags-coach åt mina elever när de startade eget. Det är något jag verkligen brinner för och det ger så mycket tillbaka. Utbildning sker företrädesvis via privata lektioner där du som elev får min totala uppmärksamhet och stöd för din utveckling.

Jag har aldrig förstått varför det ska vara så komplicerat att vidareutveckla sig. Vizuelle erbjuder ett brett utbud av utbildningar med möjlighet till flexibel studietakt. Min övertygelse är att utveckling inte ska behöva vara svårt och heller inte behöva göra stora avbrott i det dagliga livet. 

Har du motivation, drivkraft och vilja, kan du säkert få det mesta att hända, men det gäller inte alla. Behöver du ytterligare stöd, finns det möjlighet till privata sessioner, även dessa online. Privata praktiska lektioner genomförs oftast i Höör.

Som du säkert räknat ut vid detta laget så är min kunskapsbas unik och min erfarenhet lång. I dagens gytter av skönhetsutbildningar, kan du känna dig trygg med min undervisning och expertis. Jag var absolut först i landet med att utföra behandlingar och skapa dessa utbildningar i Sverige redan 2003. (Fransförlängning, Spray Tan, Lash Lift & Lash Curl) Detta skapar en trygghet för dig som använder mina tjänster och kurser. Jag släpper dig inte utan skyddsnät. Du har alltid möjlighet att återkomma, ställa frågor, justera om i ditt program eller att helt enkelt vidareutveckla dig med fler kurser.
Jag har klienter och elever som startat sin resa redan 1987, då jag startade utbildningar till nagelterapeut och SPA-terapeut, med vilka jag har fortsatt kontakt. De hör av sig när de känner behov av mitt stöd under sin resas gång när det gäller utveckling och vidareutbildning. Även om ett mål är nått, kommer det alltid nya mål för framtiden.
Att önska sig ett alternativt sätt att genomföra sina egna visioner kan jag verkligen relatera till då jag själv alltid sökt efter alternativa kanaler! I början av min karriär fanns inte ens tillgång till internet och än mindre sociala medier. Så när det gäller utbildning är mitt mål att du ska kunna utvecklas i din egen takt, när du har tid, mestadels hemifrån.
Varumärket i mitt företag är jag själv. Det är jag ensam som utformar programmen och det ligger i mitt intresse att du ska lyckas. För dig som tidigare varit kontakt med mig kanske känner mig som Bodil Netterby som var mitt tidigare efternamn. 
Ordet coach är idag ett ganska utslitet begrepp som i grund och botten är ett samlingsord för tränare, instruktör, ledare, rådgivare, utvecklingsstöd och vägledare. Hur man än väljer att se det så kan ingen coach i världen trolla och fixa ett liv till dig som du är nöjd med. Coachen är ett stöd och ett verktyg, med andra ord din verktygslåda, men det är du själv som måste göra förändringarna. Därför är det viktigt att du verkligen har tänkt igenom din situation och funnit att du själv är den sabotör som hindrar dig från att nå de mål du önskar. Du kan aldrig skylla på någon annan. Visserligen kan vissa omständigheter och livshändelser utlösa en situation som innebär att du tappar gnistan på vägen mot ditt mål, vilket skapar frustration hos dig. Om det är detta som händer dig, är coachning rätt väg att gå.
Förändringen är viktig och den bygger på din motivation och fria vilja och att ha tilltro till din egen förmåga. Så, om du längtar efter det genombrott som får dig att komma framåt mot ditt mål, utan att din inre sabotör står i vägen, då kan du ta steget idag. Tillsammans arbetar vi mot att du ska lyckas med det du vill nå. Vi stakar ut en plan som du kan följa punkt för punkt. Vi arbetar efter en S.M.A.R.T.-plan. Varje mål och delmål behöver vara S.M.A.R.T. (Specifikt – Mätbart – Attraktivt – Realistiskt och Tidsbestämt). Det är nämligen planen som är målet och du lägger ut lämpliga delmål under färden. Utan en plan att följa är du vilsen och det kommer hela tiden avbrott och hinder som sätter käppar i hjulet. Har du en dröm, ett mål, är det absolut nödvändigt att ha en plan. Saknar du en plan kommer ditt mål att förbli, endast en dröm.
Det är inte säkert att du faktiskt vet vilket ditt mål är. Då får du hjälp att hitta det eftersom du behöver veta målet för att kunna ta dig dit. ”Vet du inte vägen till Köpenhamn, kan du inte hitta dit och en karta eller plan gör det hela mycket enklare”. Oavsett om du vill nå ett mål inom privatliv eller arbetsliv, är tillvägagångssättet detsamma. En viktig sak som jag redan nu vill att du ska veta är, att jag verkligen är helt övertygad om att du kommer att lyckas. Ingen av mina klienter har någonsin misslyckats. Jag hjälper dig att nå dit du vill!

Utbildar & Validerar

 • Härdplast — Företagande — Marknadsföring
 • Anatomi och medicinska studier för nagelterapeuter
 • Nagelterapeut Manikyr, Gel, Akryl, Glasfiber & Silke samt Elfilseknik
 • Nageldekorationer & Airbrush
 • Färganalys
 • Stilanalys
 • Spray Tan
 • Fransstylist, Lashlift & Lashcurl
 • Färgning av fransar/bryn & bryndesign
 • Vaxning
 • Microneedling/Mesoterapi
 • Färg, stil & design samt Makeup
 • SPA-terapeut & Hot Stone Massage
 • Reiki 1, 2 & Master
 • Entreprenörskap
 • Formgivning
 • Personlig försäljning, inköp & Kundservice
 • Material & Miljö
 • Massage
Nagelterapeut- och SPA-utbildningen är godkänd av SEYF. Reikiutbildningen är godkänd av Svenska Reikiförbundet. Jag har även kvalitetssäkring från Kroppsterapeuternas förbund.