branding

Du är ditt varumärke – ditt brand

Om du vill vara en kvinnlig entreprenör istället för anställd behöver du marknadsföra dig själv, din produkt eller tjänst med sofistikerade och avancerade varumärkesstrategier som appellerar till just den du ska sälja till – det vill säga, den som genuint önskar att investera i din lösning. Jag kombinerar kreativa element för att skapa en visuell identitet som på ett tydligt sätt speglar ditt företags varumärke och hjälper dig att framstå som en kompetent och pålitlig affärsaktör. 

Oavsett vilket sammanhang det är, är det fördelaktigt att ha en strategi för hur du vill bli uppfattad av andra. Det visuella intrycket är starkt och du har endast en möjlighet att göra ett initialt intryck. Jag tillhandahåller olika alternativ som kan anpassas efter din tidsram, ditt engagemangsnivå och din strävan efter att uppnå framgång.

You only get one first impression

I en värld av ständigt mediebrus är du bara så bra som du ser ut. För att uppfattas som trovärdig behöver du och ditt visuella uttryck matcha varandra. Med ett stabilt varumärke som genomsyras av tidlös elegans och stil, kommer din publik att dras till dig och vilja lyssna på vad du har att säga.

Jag erbjuder färg- och stilanalyser för privatpersoner och företag

Så du har ett företag, eller funderar på att starta ett

Ditt varumärke saknar en tydlig och effektiv definition och kommunikation. Du är osäker på vad som särskiljer ditt varumärke och du har ännu inte fastställt dina tre centrala kärnvärden. Detta försätter dig i en situation av tvivel och slöseri med tid.

Din befintliga eller obefintliga publik ökar inte i antal. Ingen anmäler sig till din e-postlista, och du är osäker på var du kan hitta personer som är intresserade av det du erbjuder. Försäljning kan vara en utmaning och om du inte har en tydlig strategi för att skapa rätt erbjudande för din målgrupp, kan det vara svårt att genomföra försäljning alls.

Du är osäker när du ska fatta beslut om ditt nästa steg. Du funderar över om du ska uppdatera din webbplats, börja blogga, skapa en podcast, utveckla en kurs, författa en bok eller utforska andra alternativ.

Det största hindret är att om du startat ditt företag för mer än två månader sedan och ännu inte genererar intäkter, är det sannolikt resultatet av en otillräcklig strategi. Det är nu dags att sluta experimentera och sluta spendera tid på att skapa produkter och tjänster tills du strategiskt har byggt upp ditt personliga varumärke. Människor handlar med dem de litar på, och du måste skapa en relation med dina potentiella kunder. Du är själva kärnan i ditt varumärke, och det är viktigt att låta dina potentiella kunder lära känna dig och vad du representerar.

  1. Etablera en genuin kontakt med människor

Utan en plan för att bygga upp din publik kommer du att stöta på svårigheter. Många företagare försöker improvisera när de startar sina företag, vilket alltför ofta leder till misslyckande. För att attrahera rätt målgrupp måste du skapa en kraftfull personlig varumärkesidentitet.

  1. Erbjud ett mervärde

Att vara passionerad inom ett ämne som ligger dig varmt om hjärtat innebär inte automatiskt att en kurs om detta ämne är det rätta erbjudandet. För att uppnå lönsamhet måste du genomföra tester på dina idéer innan du går vidare och skapar en kurs, tjänst eller erbjudande. Det är en absolut nödvändighet.

  1. En beprövad framgångsstrategi

De framgångsrika företagen eller företagarna som du beundrar nådde inte sin position enbart genom tur. De provade inte slumpmässiga idéer för att se vad som skulle fungera. Istället följde de en beprövad strategi för att bygga upp sin framgång.

  1. Den mest grundläggande frågan att ställa till dig själv

Varför? Varför vill du starta ditt eget företag? Vad är din passion? Vilka problem eller behov kan du lösa för dina kunder och för dig själv?

5. Viktigast av allt – It´s not all about you!

Det som ska stå i centrum är vad din kund vill ha, hur de vill ha det och att de verkligen vill köpa av dig!

Kontakt

Email

Telefon

076 645 53 54

Område fysiskt

Vellinge / Näset / Malmö / Trelleborg

Online

där du är

error: Content is protected !!