Starta Företag

Vill du äntligen göra slag i saken och starta det där företaget som du drömt om så länge? Grattis och välkommen till entreprenörernas värld. Så…vad gör du nu? Det är många saker att tänka på inför en företagsstart och det kan ibland kännas övermäktigt. Jag har startat och drivit 5 egna företag och ett företag har jag startat till någon annan. Men många års erfarenhet och kunskap om vilka fallgropar och onödig törnar du ska undvika kan jag hjälpa dig med det du behöver.

Sedan 1981 har jag hjälpt nyföretagare att starta upp sina företag och detta är något som inspirerar mig väldigt. Om du inte vet vad du vill eller behöver hjälp med, är det bara att kontakta mig så kan vi ta en virtuell fika och prata lite kring ditt behov. Kostnaden för det första samtalet på 15 minuter, bjuder jag på och när vi kommit fram till vad du behöver och hur lång tid detta kan ta, får du ett fast pris. 

Behöver du hjälp med affärscoachning, benchmarking, förändringsarbete eller lönsamhetsanalys, är du också välkommen att kontakta mig. Vi arbetar tillsammans med att lyfta fram ditt företag till nya höjder.

error: Content is protected !!