076 645 53 54 kontakt@vizuelle.se

Är du mammaledig? Att gå hemma med ett litet barn kan ibland innebära att du tappar en del av din identitet, den som är kopplad till vad du gör, ditt jobb till exempel. Många kvinnor har upptäckt att direktförsäljning av skönhetsprodukter ger dem en chans att träffa andra kvinnor – med eller utan småbarn närvarande, samtidigt som de startar en ny karriär och tjänar lite extra pengar.

Jag har själv varit där, även om det är ett tag sedan. Är du riktigt själv-coachande kan det till och med innebära en helt ny karriär som egenföretagare.

Driver du företag, klinik eller salong? Du kanske är massör eller Reiki Healer? Då vet du också att du bara har X antal timmar att sälja per dygn. u behöver en extra inkomst som kan generera sig själv utan att du behöver sälja upp smycket tid.

Varje kund eller klient som stiger in i ditt behandlingsrum, använder någon form av hygienprodukter. Gör dem till dina stamkunder istället för att skicka dem till Coop eller någon annan butik. Jag hjälper dig att komma igång.

error: Content is protected !!