076 645 53 54 kontakt@vizuelle.se

Vizuelle Academy – Reikiutbildning Online & Distans

När du gått utbildning hos oss har du llivstids support, samt certifiering som är godkänd så du kan teckna nödvändiga försäkringar. Vi ligger i framkant gällande behandlingar och har varit bland de första att introducera det senaste på marknaden. Vi följer Reikiförbundets rekommendationer för godkänd utbildning.

Jag är Bodil Strängliden och grundare av skolan. Jag är din Reiki Master.

.

Ps! sidan bodilstrangliden.com är omdirigerad till denna sidan

Under årens lopp har elever önskat sig ett alternativt studiesätt för att kunna kombinera studier med arbete och privatliv. Efter genomgången certifiering hos oss, är du berättigad att teckna trygghetsförsäkring för behandlingsskador. Vi har erfarenhet av utbildning och klinikverksamhetb sedan 1987 då skolan startade.. Utbildning hos oss ger dig  teoretiskt omfattande och fördjupade kunskaper. Reikiutbildningarna ger ett diplom på svenska och du kan ansöka om medlemskap i Svenska Reiki-förbundet. Alla våra utbildningar är godkända för att teckna patient-/behandlings-skadeförsäkring. Hos oss får du alltid ta del av kvalité, kunskap och lång erfarenhet.

ENTREPRENÖRSKAP

Villkor

Du ska ha fyllt 18 år senast samma år som utbildningen startar och behärska det svenska språket väl i tal och skrift. Våra teorikompendier är omfattande. Kurskompendier levereras i digital form när du betalat in anmälningsavgiften och därför finns ingen ångerrätt. Digitala produkter liknas vid en plombering och omfattas inte av återköps-lagen. .

 

Varför du ska välja oss

När du ska välja utbildningsleverantör ska du tänka på vad du faktiskt får i din utbildning. Vi är en gedigen skola som utbildat sedan 1987. Med många års erfarenhet av vad som fungerar och vad som inte fungerar, kan du känna dig trygg med att få fördjupade kunskaper som tar dig vidare i din karriär. Skolan har sedan starten 1987, ständigt strävat efter att höja kompetensnivån hos alternativa terapeuter.

Du kan alltid får hjälp och stöd under och efter din utbildning. När du klarat kunskapsnivån på någon av vår omfattande avancerade utbildningar, är du berättigad att använda vårt kvalitetsmärke. Kontakta oss för att få tillgång till detta.

 

Covidanpassad utbildning

Med anledning av Covid 19 har vi valt att anpassa alla kurser för 100 % smittskyddssäkerhet och har endast distamsutbildning i dagsläget.

 

Vi följer Sveriges lagar för utbildning/miljö & hälsa

Skolverket och lagen om vuxenutbildning kräver att utbildning ska vara flexibel med möjlighet till distansstudier och individuell anpassning. Om eleven har studiesvårigheter, kan det teoretiska provet genomföras muntligt och alternativa examineringar användas.

Du blir certifierad att teckna patient- behandlings-skadeförsäkring efter avslutad utbildning. Under din utbildning ingår en elevförsäkring som täcker dig under praktiktiden.

error: Content is protected !!