076 645 53 54 kontakt@vizuelle.se

Permanent eyeliner med vinge

12000 kr inklusive moms

EYELINER MED MASKIN

Eyeliner är en behandling som ger semipermanent eyeliner längs och i fransraden på övre och/eller nedre ögonlocket. Behandlingen utförs med en tatueringspenna som doppas i pigment. Här lär du dig en behandling som ger semipermanent eyeliner i vinge och kontur.  Behandlingen utförs med en tatueringspenna som doppas i pigment. Färgen håller i ca 1-3 år. Du använder dina egna verktyg och färger under utbildningen.

Förkunskaper

Du behöver ha gått en utbildning i eyeliner och ha lite praktisk vana från den behandlingen. Har du utbildning från en annan leverantör, mejlar du ditt diplom till oss.

 

Teoretisk kursplan - distans

 

 • Kontraindikationer
 • Journalföring, marknadföring och GDPR
Praktisk kursplan - på skolan

 • Introduktion
 • Instrument och teknik 
 • Bedövning och förberedelser
 • Eftervård och läkning
 • Övning på modell
 • Kundinformation
Utbildningspaket

Du använder dina egna produkter som du har sedan tidigare. Inga produkter ingår i denna utbildning.

  Anmälningsavgift

  När du betalat in 3750 kr i anmälningsavgift, får du tillgång till ditt teorimaterial samma dag som digitala filer via mejl. Materialet är omfattande och du har ett år på dig att studera in materialet och göra din examinering. Resterande kursavgift faktureras.

  Exmineringen

  Efter godkänd teori-examinering och tio dokumenterade och godkända behandlingar, skickas ditt diplom med brev.

  Covid-anpassad utbildning

  Med anledning av Covid 19 har vi valt att anpassa alla kurser för 100 % smittskyddssäkerhet. Vi arbetar löpande, extra med hygienen på skolan. Vi har specialutbildning i Covid 19 risker, smittspridning och rengöring från Karolinska Institutet i samarbete med Socialstyrelsen. Vi arbetar smittsäkert och har max två elever åt gången. .Vi kan även skräddarsy datum och under pandemin har vi övervägande privat undervisning, en elev åt gången.

  error: Content is protected !!