Sveriges första alternativa hälso- & skönhetsskola – 1987

Jag vill gärna svara på dina frågor

MAILA IDAG

Jag blir jätteglad om du lämnar dina upplevelser och rekommendationer här. 🙏 / Bodil.

Alternativt kan du skriva direkt i gästboken här.

10 + 13 =

Våra kunders upplevelse:

Jag har inte träffat Bodil men det kändes så rätt när vi pratades vid. Mycket värme och kärlek. Tack för ett proffsigt och systerligt bemötande Bodil. Kram
Linda

Reiki Master, Göteborg

Tack för att du finns, kloka, kunniga och omtänksamma Bodil. Är så glad att jag går kursen i Reiki Master hos just Dig. Fint kompendium, bra övningsuppgifter och utmärkt vägledning. Rekommenderas varmt!!
Angela Aylward

Reiki Master, Göteborg

Som nyinflyttad till Skåne sökte jag en hudterapeut. Såg en en annons när jag besökte en väninna i Höör. Själv bodde jag i Helsingborg. Det blev början på många besök hos Bodil. Med stor kunskap, omhändertagande, kloka tankar o samtal i en rofylld miljö. Jag kan varm rekommendera Bodil.
Susanne Chlad

Oxie

Gick min utbildning i gele och akryl hos Bodil hösten 2014 och jag är väldigt nöjd. Bodil är lugn och pedagogisk och förklarade och visade mycket bra. Har inte ångrat mitt val av utbildning en enda gång.
Louise Håkenrud

Nagelterapeut, Glitterstudion Helsingborg

Påbörjade min utbildning som nagelterapeut med gele i början av året & är än så länge hur nöjd som helst! Jättebra upplägg då man är ensam elev & därför kan anpassa kursen helt i ens egen takt. Mycket lärorik & grundlig, får verkligen lära sig de viktiga detaljerna. Samt jättebra stöd hemifrån, om man behöver hjälp eller undrar något så går det hur smidigt som helst att mejla eller ringa & få svar på sina frågor. Rekommenderar starkt!
Freja Jansson

Elev nagelterapeut, Olofström

Bodil, du härliga människa. En personlighet som jag sedan dag ett, som vi träffades, har tyckt om. Varm, kunnig, rak. Vi har träffats i olika konstellationer och våra diskussioner har varit allt mellan himmel och jord. När Bodil fixade min hemsida så gjorde hon det snabbt, proffsigt och vägledande. Jag hoppas att vi även i framtiden kommer korsa våra vägar både professionellt och privat 😀

Emma Friberg Albrecht

LifestylebyEmma, Höör

Jag gick min utbildning till SPA-terapeut hos Bodil 2004. Sedan dess har jag byggt upp en verksamhet och jag vänder mig till Bodil med alla mina frågor kring företagande. Något jag verkligen rekommenderar.

Ulrika Walfridsson Nilsson

SPA-terapeut, SPA & Cometiqua - Påarp

Kära Bodil. Vi har aldrig träffats. Vi har aldrig ens talats vid. Men jag fick ett inspirerande och klokt meddelande av dig på facebook som blev inledningen på… Ja, vad vet vi? Kanske blir det du som gör min hemsida när jag känner mig redo? TACK för din inspiration och vägledning så här långt i alla fall. 🙂

Charlotta

Stockholm

Jag har under många år använt Bodils tjänster i mitt eget företagande, dels som konsult och specialist och som tillverkare av min hemsida och annat tryckmaterial. Det känns tryggt att alltid ha en kunnig person att vända mig till.

Monika Tennorth

Biokosmetikcentrum AB, Nykvarn

Vår webmaster Bodil Strängliden och vi, gjorde 2012, med gemensamma krafter en ny sida. Det känns roligt att ha fått en så fin hemsida och en logo som Bodil har gjort. Nu är det snart dags att göra om sidan igen. Det krävs uppfräschningar då och då. 

Camilla Johansson

Stall Karupslund AB, Blentarp

Jag gick min utbildning till Nagelterapeut 2009 och är så nöjd. Som elev fick jag alla verktyg jag behövde för att starta eget, en dröm som jag haft sedan länge. Nu har jag även börjat utbilda mig i Reiki på distans hos Vizuelle. Jag kan varmt rekommendera utbildningarna som är grundliga med fina kompendier och en mycket kompetent lärare.

Evalena Johansson

Nagelterapeut, Uppsala

Jag gick min utbildning till nagelterapeut 2002 hos Bodil. Efter utbildningen klarade jag även IA examen med bravur. Jag fann i Bodil inte bara en kunnig mentor, utan även en god vän.

Tanja Nilsson

Nagelterapeut, Genarp

Jag blir jätteglad om du lämnar dina upplevelser och rekommendationer här. 🙏 /Bodil

15 + 1 =