Jag är entreprenör som sedan 1987 coachat och utbildat vuxna. Genom åren har jag kommit i kontakt med kvinnor, som med sitt livspussel, arbete och familj, önskat sig alternativa lösningar. Utöver detta har jag själv en önskan om ett arbeta hållbart mot miljö och klimat. Därför har jag skapat möjlighet till utbildning och sessioner på distans.

Med en grund som utbildad Hud- & SPA-terapeut och makeupartist, var jag en av de första i Sverige, som började jag arbeta med färg- & stilanalyser och naglar redan på 80-talet. Sedan dess har jag med vidareutbildning inom modedesign & modeteckning, även varit lärare för flera av Sveriges största och mest välrenommerade skönhetsskolor. Jag har suttit som jurymedlem under nageltävlingar och under Fröken Sverige deltävlingar och skött om händerna på Fröken Sverige 2000, Valerie Aflalo.

Med över 30 års erfarenhet av förändrings-arbete, vidareutbildning inom NLP-coachning/ACT, healing, kost & hälsa, tillsammans med kunskaperna kring att starta och driva företag, erbjuds paket för att passa just dina behov. Du får stöd, oavsett om dina avsikter är att göra stora eller små förändringar i din livsstil, starta eget företag eller utbilda dig till ett nytt yrke. 

Alla verktyg som erbjuds, är beprövade. Jag har startat och drivit fyra företag, varav tre är sålda. Att börja om från början och driva upp en rörelse som det går att leva på, har varit en stimulerande utmaning.

Om du lever i en stressig situation, antingen i ditt arbete, privat eller både och, ska du tänka till lite extra. Om du väljer bort dina styrkor och det du tycker är roligt och inspirerande kan du till slut drabbas av utmattning. Stress och avsaknad av återhämtning kan göra dig sjuk, på allvar och det är onödigt att låta det gå så långt. Livet är för kort och du borde ta bättre hand om dig.

En anställning passar inte alla, precis som att driva eget inte heller passar alla. Men att styra sitt eget arbete och sin egen tid är guld värt och har varit livsavgörande för många av mina tidigare elever och klienter. Min vision är att hjälpa fler till ett fritt och oberoende liv med personlig utveckling, bättre hälsa, större arbetsglädje och en bättre ekonomi. Min mission är att hjälpa dig att få det att hända!

 

Att leva på egen verksamhet

Det är ingen hemlighet att det krävs tid och hårt arbete för att få sin verksamhet att gå runt. Om du säljer tjänster krävs det även att du har någon sorts försäljning eftersom det bara finns 24 timmar per dygn. Det finns en begränsning i hur stor dagskassan blir och det kan skapa onödig stress. Här får du de verktyg du behöver för att lösa hur du kan ta ut en lön.

 

Välkommen in bakom kulisserna

bodil

Jag gick min utbildning till SPA-terapeut hos Bodil 2004. Sedan dess har jag byggt upp en verksamhet och jag vänder mig till Bodil med alla mina frågor kring företagande. Något jag verkligen rekommenderar.

Ulrika Walfridsson Nilsson

Ägare, SPA & Cometiqua

Bara positivt att säga om Bodil. Lätt att bygga upp en förtroendegivande relation med. Tar fram och visualiserar mina mål ur mig på ett sätt som gör dem lättare att verkligen tro att jag kan fixa dem. Dessutom är Bodil grym på att fixa hemsidor, snabbt och proffsigt.

Emma Friberg Albrecht

Ägare, Lifestylebyemma

Jag har under många år använt Bodils tjänster i mitt eget företagande, dels som konsult och specialist och som tillverkare av min hemsida och annat tryckmaterial. Det känns tryggt att alltid ha en kunnig person att vända mig till.

Monika Tennorth

Ägare, Biokosmetikcentrum AB

Vår webmaster Bodil Strängliden och vi, gjorde 2012, med gemensamma krafter en ny sida. Det känns roligt att ha fått en så fin hemsida och en logo som Bodil har gjort. Nu är det snart dags att göra om sidan igen. Det krävs uppfräschningar då och då. 

Camilla Johansson

Ägare, Stall Karupslund AB

Jag gick min utbildning till nagelterapeut 2002 hos Bodil. Efter utbildningen klarade jag även IA examen med bravur. Jag fann i Bodil inte bare en kunnig mentor utan även en god vän.

Tanja Nilsson

fd egenföretagare