076 645 53 54 kontakt@vizuelle.se

Nanosoft microinjicering

12000 kr inklusive moms och produktpaket

NANOSOFT MICROINJICERING

Nanosoft är den minsta nålen på marknaden och gör behandlingen mycket enkel för dig och patienten.

Nanosoft är en tredjedel av en normal injektionsnål och förbättrar patientens komfort, minimerar risken för blåmärken och gör behandlingen enklare. Den är perfekt att använda på små områden runt ögon, läppar och hals. Använd tillsammans med NCTF 135 för att få effekt direkt.

– 3 micro-nålar på 0.6mm
– Certifierad medicinsk utrustning
– Optimal design som kan används på alla sprutor
– Mindre invasiv
– Hjälp med injektionsdjup

Förkunskaper

Du behöver ha gått en utbildning motsvarande vår skin therapist utbildning och ha lite praktisk vana från den behandlingen. Har du utbildning från en annan leverantör, mejlar du ditt diplom till oss.

 

Teoretisk kursplan - distans
 • Kontraindikationer
 • Journalföring, marknadföring och GDPR
Praktisk kursplan - på skolan

 • Introduktion
 • Instrument och teknik 
 • Bedövning och förberedelser
 • Eftervård och läkning
 • Övning på modell
 • Kundinformation
Utbildningspaket

Komplett kurspaket ingår och nålar för fem behandlingar. Värde på paketet är ca 8000 kr.

  Anmälningsavgift

  När du betalat in 3750 kr i anmälningsavgift, får du tillgång till ditt teorimaterial samma dag som digitala filer via mejl. Materialet är omfattande och du har ett år på dig att studera in materialet och göra din examinering. Resterande kursavgift faktureras. Pigmentet väntar på dig på skolan då du kommer för praktisk genomgång.

  Exmineringen

  Efter godkänd teori-examinering och tio dokumenterade och godkända behandlingar, skickas ditt diplom med brev.

  Covid-anpassad utbildning

  Med anledning av Covid 19 har vi valt att anpassa alla kurser för 100 % smittskyddssäkerhet. Vi arbetar löpande, extra med hygienen på skolan. Vi har specialutbildning i Covid 19 risker, smittspridning och rengöring från Karolinska Institutet i samarbete med Socialstyrelsen. Vi arbetar smittsäkert och har max två elever åt gången. .Vi kan även skräddarsy datum och under pandemin har vi övervägande privat undervisning, en elev åt gången.

  När du betalt din kurs, och fyllt i din kursanmälan, mailas teorimaterialet till dig via en nerladdnings-länk. Teorin studerar du på distans under ca 4 – 8 veckor och teoriprov genomförs på distans. Den fysiska hands on träningen är en pedagogisk genomgång av själva behandlingen och i vissa utbildningar får du även tillgång till video-inspelat material. 

  Innan du kommer till din praktiska genomgång på respektive skola, ska du studera det teoretiska materialet. Du måste räkna med omfattande studier och praktik på egen hand med support från oss vid behov.  Behandlingar vid din praktik på egen hand ska dokumenteras med före/efter foto, samt skickas/mejlas till kontakt@vizuelle.se. Vid varje insänt material ska du bifoga ditt fullständiga namn och födelsedata samt ifyllt konsultationskort. Internationellt certifikat utfärdas efter godkänt teoriprov samt godkända praktiska moment. Fri rådgivning efter kursen.

  Som elev hos oss, kan du alltid känna dig trygg i din yrkesroll. Du genomgår en utbildning på hög nivå för att vara rustad att stå på egna ben efter examineringen.  Support under och efter utbildningen ingår. Vi använder produkter av proffskvalité, som är exklusivt framtagna för professionella och godkända kliniker. Kvalitén på utförda behandlingar grundar sig dock enbart på terapeutens kunskaper. Vi har erfarenhet gällande start av salong, behandlingsmeny, prissättning, anställda och affärspartner. Du får stöd och support hela vägen och kan alltid återkomma med dina frågor. Du tar då kontakt med huvudkontoret via mail –  kontakt@vizuelle.se.

  Vi följer Sveriges lagar för Utbildning/Miljö & Hälsa

  Skolverket och lagen om vuxenutbildning kräver att utbildning ska vara flexibel med möjlighet till distansstudier och individuell anpassning. Om eleven har studiesvårigheter, kan det teoretiska provet genomföras muntligt och alternativa examineringar användas.

  Miljö & hälsolagen kräver omfattande kunskaper kring behandling, hygien och lokal som vi uppfyller. Vi är därmed även godkända som en säker klinik. Du blir certifierad att teckna patient- behandlings-skadeförsäkring efter avslutad utbildning.

  error: Content is protected !!