Om nagelterapeututbildningen

  • Ansvarig lärare är Bodil Netterby Strängliden somhar lärarkompetener sedan 1987
  • Vizuelle Academy erbjuder utbildning av högsta klass och kvalitet mitt i Skåne
  • Undbildningen har ett unikt pedagogiskt upplägg för att du som elev ska få största möjliga kunskap
  • Vi arbetar med de senaste teknikerna och värnar om hälsa och miljö 
  • Bodil har arbetat som instruktör sedan 1987, (Skandinaviska Manikyrskolan) 1990-1999 (som märkesoberoende  skola)och mellan 2000 – 2012 för Scratch Nails. Bodil har suttit som jurymedlem i nageltävlingar och skött om naglarna på fröken Sverige 2000, Valerie Aflalo.
  • Med små klasser (2 elever) garanteras en individanpassad undervisning
  • Utbildningen är omfattande och ger dig viktiga verktyg för att driva eget

På Vizuelle Academy får du en komplett yrkesutbildning och i vårt intensiva yrkesprogram till nagelterapeut krävs mycket studier och hemmapraktik. Uppläget medger en viss uppdelning av kostnaderna vilket ger en fördel ur bokföringssynpunkt då den första kursen i ett nytt yrke aldrig är avdragsgill för egenföretagare. Du får hjälp att sortera i dina verifikationer för att kunna göra fördelaktiga momsavdrag. 

Som elev har du tillgång till mig som mentor närhelst du behöver. Du får vägledning via mail, telefon eller Facebook och i vissa kurser ska du lämna in uppgifter på eget arbete. Kursen kräver att du avsätter tid för hemarbete.

 

Kursplaner avser deltid/halv-distansutbildning. Med omtanke om miljön, är kurskompendierna i digitalt format. De levereras till dig via mail. Oavsett antal dagar vi bokar in till din utbildning är manikyrdelen aldrig färre timmar än 45 och Gel teknikdelen aldrig färre timmar än 90.

Som elev hos Vizuelle Academy får du gratis tillgång till marknadföringsmaterial för social medier.