Vår utbildning till nagelterapeut ligger i block så att du kan avsluta ett block i taget. Block 1 är manikyrist som är obligatorisk för alla teknikerna.

För att lyckas i ditt företagande finns det grundläggande kunskaper som är en förutsättning för ditt resultat. Detta lär vi dig. Produktpaketen som ingår i kurserna är generöst tilltagna. Tidsram som anges är tid på skolan eller praktisk genomgång. Du behöver räkna med omfattande tid för teoristudier och hemarbete.

Även du som redan driver företag och inser att du behöver förkovra dig inom företagande, är välkommen att genomgå våra företagarkurser.

Efter utbildningen hyr du antingen in dig hos en skönhetssalong, frisering, solarium eller startar upp i egen lokal. Vi hjälper dig att få MOD att lyckas, KRAFT att genomföra dina mål och PASSION att utvecklas.

Våra elever består dels av företagare, som fotvårdare, frisörer och hudterapeuter som vill utöka sin service, dels av privatpersoner som vill satsa på en helt ny karriär. Efter avslutad utbildning och examen är du certifierad att teckna företagsförsäkring samt patient-, behandlings-skadeförsäkring. Kurserna levereras i digitalt format och därför finns ingen ångerrätt.

error: Content is protected !!