076 645 53 54 kontakt@vizuelle.se

Mesoterapi är en behandling som tillför huden näring i form av en cocktail vitaminer, hyaluronsyra, antioxidanter och mineraler. Redan vid första behandlingen kan du märka en tydlig skillnad men det slutgiltiga resultatet kommer du att se efter ett par veckor. Rynkorna reduceras, hudtonen förbättras, eventuell pigmenteringen minskar och huden återfuktas och blir spänstigare.

Behandlingen utförs med mycket små nålar och om du är mycket smärtkänslig, kan en bedövning appliceras. Huden vitaliseras och blir friskare samt får en naturlig fuktighet, lyft och spänst. Proceduren möjliggörs genom att en ytlig skada orsakas av nålarna, vilket medför hudreparation på naturlig väg.

Mesoterapin ger särskilt goda resultat hos personer med len, flagnande, uttorkad och mogen hud som förlorat sin fasthet. Med denna metod kan man förbättra hudens tillstånd på ett icke-kirurgiskt sätt.

Även om resultat kan uppnås genom endast en behandling så ges full effekt om du genomgår en behandling varannan vecka och en underhållsbehandling en gång var tredje månad.

För dig som har salong, erbjuds utbildning i denna teknik. Hör av dig om du vill veta mer.

error: Content is protected !!