076 645 53 54 kontakt@vizuelle.se
Välj en sida

Normalt sett har du ett par, tre färger, som ger det ultimata lyftet för din visuella framtoning. Nyansen av vitt är också viktigt för att det hela ska knytas ihop på ett vackert sätt. Din unika färgsättning är något du föds med och genom livet skapas förändringar i övertonerna men dina undertoner är konstanta. Dina bästa mörkaste neutraler, är de färger du använder till stövlar, skor, rockar, jackor, bälten, väskor, byxor och kjolar. Dessa neutraler kommer att fungera, med alla accentfärger du kanske vill införa i din garderob varje ny säsong.

Dina bästa lättaste neutraler, dvs. den sekundära basen i din garderob, kan du blanda och matcha med dina mörkaste neutraler för ett mer elegant och professionellt utseende.

Dina bästa accentfärger kommer att vara de färger som verkligen får dig att leva upp och få dina ögon att stråla. Dessa är de färger du vill ha nära ditt ansikte för att se till att du alltid ser levande och ungdomlig ut. Du kan bära dessa färger i toppar, blusar, halsdukar och accessoarer. Dina bästa färger och material för smycken och andra tillbehör som glasögon samt dina bästa färger för makeup är förutbestämda för att matcha dina färger, din stil och din personlighet. Att själv försöka att färgbestämma sig, kan vara mycket svårt. Det är ungefär som att agera hobbyläkare. Läser du en läkarbok när du är krasslig, passar för många sjukdomar in på dina symptom.

Diet finns möjlighet att göra färganalyser online. Tveka inte att höra av dig!

error: Content is protected !!