076 645 53 54 kontakt@vizuelle.se

BEHANDLINGAR

 

HOLISTISK ANSIKTSBEHANDLING [50]

Dubbel rengöring, peeling, ånga, porrengöring, brynplock, massage och mask. Behandlingen avslutas med en anpassad hud- & ögonkräm samt en skyddande makeup som du kan sova med. Här utgår vi från en holistisk synvinkel sominkluderar livsstil och kost.

750 kr

 

SKIN SCRUBBER ULTRALJUD [45]

Skin Scrubber ultraljudsbehandling som kombinerar djuprengöring och inslussning av ämnen som minimerar fina linjer, rynkor, förstorade porer, solskadad hy och ojämn hudton. Du får en jämnare hudstruktur och en härlig lyster. Metoden är speciellt lämplig för känslig hud som inte tål manuell portömning. 

950 kr

 

AVANCERAD ANSIKTSBEHANDLING [30]

Holistisk ansiktsbehandling som utökats med kemisk peeling som förbättrar spänsten och minimerar porer,  linjer och rynkor, dämpar rodnander, jämnar ut hudtonen, reparerar solskadad hud samt motverkar hyperpigmentering.  Bästa resultat fås genom en kur på 5 behandlingar/1ggr per vecka. 

795 kr

 

LYX

ANSIKTSBEHANDLING [60]

Avancerad ansiktsbehandling som utökats med extra specialmask, massage och inslussning av närande ämnen med ultraljud.

1250 kr

 

MICRONEEDLING [50]

Apprat med ett nålhuvud innefattande 12 nålar som penetrerar huden snabbt utan obehag. Nålarna orsakar en kontrollerad skada i huden som kroppen naturligt vill reparera. Huden börjar därmed producera nytt kollagen (hudens ”utfyllnad”) vilket leder till mer elastin som står för hudens elasticitet. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Serum arbetas in och finns 5 olika att välja mellan beroende på hud typ samt problem.

2195 kr

 

PLASMALIFT [varierande]

Plasma Lift är en hudföryngring utan kirurgiskt ingrepp. Plasmaapparaten arbetar med plasmaimpulser som består av molekyler och oxygen. Plasmaljuset uppstår en millimeter från huden där den reagerar på hudens fukt. Genom att placera punkterna i ett specifikt mönster sker en hudåtstramning. Vanliga behandlingsområden är ögonlock, kråksparkar, linjer runt munnen, halsen mm.

Konsultation 0 kr
Hudflik 500 kr
Över+underläpp 2300 kr
Överläpp 2200 kr
Under ögat 4800 kr
Ögonlock 4800 kr

 

BROWLAMINATION [50]

För glesa, rufsiga eller ostyriga bryn är detta den perfekta behandlingen. Vi tvingar dina bryn i den riktning och form du önskar. Färgning ingår och avslutas med keratinapplicering för att förbättra strukturen på stråna. .

750 kr

Frans+bryn 1200 kr

 

LASHLIFT [50]

Vårdande behandling som ger fransarna en fin böj. Färgning ingår och avslutas med keratinapplicering för att förbättra strukturen på stråna. 

750 kr

Frans+bryn 1200 kr

BRYNPLOCK [20]

Formning, plockning/vax

250 kr
FRANSFÄRGNING [20]

Färgning av fransarna

200 kr
BRYNFÄRGNING [25]

Färgning av brynen inklusive plock/vax

300 kr
FRANS- & BRYN FÄRGNING [30]

Färgning av fransar & bryn, inklusive plock/vax

350 kr
ANSIKTSVAXNING

Överläpp 200 kr

Haka 200 kr

Överläpp+haka 300 kr

Kinder 350 kr

Polisong 350 kr

Näsborrar 350 kr

Öron 350 kr

KROPPSVAXNING

Knä-ner 400 kr

Hela ben 550 kr

Bikini från 250 kr

Armar 400 kr

Axill 300 kr

SPRAY TAN

Helkropp 595 kr

Halvkropp 350 kr

Ansikte+dekolletage 250 kr

 

REIKI HEALING [60]

Reiki är en mjuk och effektiv behandlingsmetod som hjälper kroppens egen förmåga till återhämtning vid exempelvis smärta, stress, ångest, fysiska och mentala spänningar. Under en reikisession lägger jag försiktigt mina händer på eller stax ovanför din kropp för att kanalisera energin till dig.  

795 kr

 

AROMAMASSAGE [60]

Avkopplande behandling med aromatiska essentiella oljor som väljs efter behov. Aromatiska oljor med olika dofter, används vid behandlingen, eftersom doftsinnet hjälper kroppens återhämtning samtidigt som de olika oljorna ger positiva effekter via huden. 

795 kr

 

MASSAGE MED REIKI HEALING [60]

Kombinationen massage och reiki öppnar upp energiflöden i kroppen medan Reiki stärker effekten av massagen. 

895 kr

 

TAKTIL MASSAGE [60]

Avkopplande behandling – beröringsmassage med kläderna på. Taktil massage är en mjuk, djupavslappnande massage som med lugna strykningar aktiverar berörings-receptorerna, vilket kan lindra stress och smärta. Massage aktiverar det parasympatiska nervsystemet i kroppen med ett positivt påslag av hormoner såsom serotonin, oxytocin och endorfiner.

795 kr

 

HOT STONE MASSAGE [60]

Helkroppsmassage med varma stenar. En energimassage som mjukar upp stela muskler och ger en total avslappning för kropp och själ

895 kr

 

HOT STONE MASSAGE MED REIKI [60]

Helkroppsmassage med varma stenar. En energimassage som mjukar upp stela muskler och ger en total avslappning för kropp och själ. Kombinationen massage och reiki öppnar upp energiflöden i kroppen medan Reiki stärker effekten av massagen. 

995 kr

 

LYMFMASSAGE [60]

Lymfmassage är en mjuk form av behandling som stimulerar lymfflödet vilket har en hälsosam inverkan på bland annat immunförsvaret.  Lymfsystemet är en del av vårt reningsverk som befriar bindväv, från slaggprodukter som exempelvis döda celler, bakterier, virus och andra patogena organismer. Ett dåligt fungerande lymfsystem med trög lymfvätska kan vara orsak till en rad olika sjukdomar.

995 kr

 

KOSTRÅDGIVNING [60]

Baspaketet passar dig som själv kan motivera dig och följa upp din kost. Du får verktygen som behövs för att kunna äta mera hälsosamt men ingen ytterligare coachning. Kanske har du tidigare kört rådgivningspaketet men känner att du fortfarande vill ha vissa verktyg i vardagen.

Ca 30 min personlig rådgivning (online eller telefon) Vi går igenom hur kostprogrammet fungerar. Du får kostrådgivning och vi sätter tillsammans upp motiverande delmål för dig utifrån ditt liv och din livsstil.

595 kr

 

FÄRGANALYS [90]

En färganalys är viktig eftersom den hjälper dig att få en väl koordinerad garderob. Vi går igenom din färgpalett  och vilka nyanser som klär dig bäst och hur du använder dessa för garderobsplanering och färgkombinationer.

1295 kr

 

STILANALYS [90]

Alla vill ha en välplanerad garderob, fylld med kläder man trivs i. Låt din personlighet och självförtroende reflekteras i ditt val av kläder! Detta är grunden för en välfungerande kapsel-garderob som du kan utöka efterhand.

1295 kr

Utbildning & Workshops

Vi erbjuder distansutbildning, klassrumsundervisning och workshops i de flesta typer av behandlingar. Vi har ett stort utbud av utbildningar, bland annat…

Vi har ett holistiskt synsätt på kropp och hälsa eftersom allt hör ihop.

Du är hjärtligt välkommen att ta kontakt om du har frågor gällande utbildning och tjänster.

error: Content is protected !!