076 645 53 54 kontakt@vizuelle.se
Välj en sida

Hör du till den grupp individer som inte lyckas att gå ner i vikt?

Brukar du…

  • Nätsurfa i ett försök att finna de senaste undersökningarna och råden kring ett hälsosamt liv.
  • Har du fallit för olika upplägg som Paleo, lågkaloridiet eller LCHF men misslyckats?
  • Har du uppgivet återgått till din ursprungliga kosthållning och gått upp de få kilo du eventuellt lyckats tappa?
  • Har du duktigt och envist följt matplanen utan att se någon förändring på vågen eller hur kläderna passar?
  • Har du problem med att bestämma dig för vilken hälsoguru du ska lita på?

Du är långt ifrån ensam. Kan du inte nå din målvikt på egen hand? Du kan ske har gått med i olika Facebookgrupper för att söka efter en lösning som kan fungera för dig? Det du måste komma ihåg är att vi alla är skapta med en unik biokemi och svarar inte alltid på matupplägg på samma sätt. De finns lika många råd och ”sanningar” som det finns kostrådgivare och specialister. Ingenting är rätt och ingenting är fel. Du är fri att tro vad du vill och vem du vill, men om metoden inte har hjälpt dig är det dags att tänka om.

Säkert har du redan kommit på att dieter är för individer som har en sjukdom eller brist och att en hållbar kosthållning är det enda som fungerar. Säkert har du också lärt dig att dieter sällan fungerar långsiktigt för viktminskning och att en kortsiktigt lösning kanske inte passar just för dig. Du vet säkert också vilka livsmedel som anses mindre bra. Däremot kan du få en kickstart på din viktnedgång genom att få den kunskap du behöver. Titta lite närmare på de kurser du kan välja mellan.

Jag har sedan 2004, hjälpt tusentals personer att nå sin målvikt. Jag har dessutom gått från trådsmal till mullig på kort tid pga. stress, så jag vet verkligen vad jag talar om. Har du problem med att svara på förändrade kostvanor och ”dieter” ska du titta närmare på coachnings-programmen som ger dig rätt verktyg.

error: Content is protected !!