076 645 53 54 kontakt@vizuelle.se

Villkor

Vi utför behandlingar i Skåne och det viktigaste för oss är att du som kund blir nöjd och att du får märkbara resultat när det gäller skönhetsbehandlingarna eftersom vi utför de senaste och mest innovativa behandlingarna som finns på marknaden idag som genererar ett synligt resultat. Du kan få hudföryngring, permanent makeup, piercing, färganalys och mycket annat som ger ditt liv ett lyft. Motsvarande behandlingar kan du även få hos vår partner-salong i Göteborg. Avbokning ska ske senast 24 timmar innan avtalad tid, annars debiteras en ”no show” avgift, 100% av behandlingskostnaden.

Betalning

Du bokar tid genom att kontakta oss via mejl, sms eller messenger. Du betalar med Swish direkt efter behandlingen och vid distanreiki betalar du i förskott. Vi hanterar inga kontanter i salongen.

Inför Reiki-behandling

 Fyll i alla frågorna fullständigt så alla uppgifter stämmer inför din behandling. Jag förstår att Reiki är en teknik för stressreduktion och avslappning och att behandlingen endast syftar till att hjälpa mig att slappna av och frigöra stress. Reiki-utövare diagnosticerar inga tillstånd, ordinerar inga substanser eller utför medicinsk behandling och förhindrar heller inte behandling hos en legitimerad medicinsk yrkesutövare. Det rekommenderas att jag besöker en läkare eller annan legitimerad sjukvårdspersonal för eventuella fysiska eller psykiska sjukdomsbesvär. Jag förstår och inser att kroppens har en förmåga att hela sig själv och att detta ofta gynnas av fullständig avslappning. Långvariga obalanser i kroppen kräver ibland åtskilliga behandlingar för att kroppen ska uppnå den nödvändiga avslappningsnivån. Jag förstår att framsteg kräver engagemang från min sida och att jag måste vara villig att förändras positivt för att få största möjliga nytta av en reiki-behandling. Jag bekräftar ovanstående och förstår att behandlingen måste följas för att vara verkligt effektiv. Notering: Ingen information som du lämnar, utlämnas till tredje part. All kommunikation oss emellan är konfidentiell. 

Inför distans Reiki

Läs informationen kring hur du förbereder dig för att få en distansbehandling. Förberedelserna är desamma som föregås en initiering vid Reiki-utbildning och finns att läsa under knappen “förbered dig”.

14 + 8 =

error: Content is protected !!