076 645 53 54 kontakt@vizuelle.se

Vi öppnar ny salong i Staffanstorp

och söker teammedlemmar

Nu söker vi dig som är utbildad både inom singelfransar och volymfransar och vill arbeta under vårt paraply med F-skattsedel, vilket innebär att du är egenföretagare men arbetar i våra lokaler.

Vi vill att du är självgående och kan ta egna initiativ. Du får hjälp med allt som rör företagande om du är ny, och inte har drivit företag förut. Du får även vidareutbildning inom din behandling samt affärscoachning utan att det kostar dig något. Vi vill gärna träffa dig. Mejla oss ditt Cv och personliga brev på kontakt@vizuelle.se.

Nu söker vi dig som är utbildad både inom manikyr och gelenaglar och vill arbeta under vårt paraply med F-skattsedel, vilket innebär att du är egenföretagare men arbetar i våra lokaler. Du får hjäp med allt som rör företagande om du är ny och inte har drivit företag förut.

Vi vill att du är självgående och kan ta egna initiativ. Du får även vidareutbildning inom din behandling samt affärscoachning utan att det kostar dig något. Vi vill gärna träffa dig. Mejla oss ditt Cv och personliga brev på kontakt@vizuelle.se.

error: Content is protected !!