Vi flyttar till nya lokler i Staffanstorp och

letar alltid efter nya förmågor

Vi hyr ut plats till Nagelterapeut och även till Dig som är utbildad inom Massage, Fransar, Pedikyr eller annan skönhetsbehandling. Du arbetar som egen företagare under vårt paraply.

Platsen/Behandlingsrummet hyres ut Heltid-Deltid-Helger. Vid intresse och för mer info kontakta oss via mail.

Vi vill att du är självgående och kan ta egna initiativ. Du får hjälp med allt som rör företagande om du är ny och inte har drivit företag förut. Du får även vidareutbildning inom din behandling samt affärscoachning utan att det kostar dig något. Vi vill gärna träffa dig. Mejla oss ditt Cv och personliga brev på kontakt@vizuelle.se.

öVizuelle Academy har funnits sedan 1987 då det startade i Höllviken som Sveriges första alternativa skönhetsskola. Sedan 2008 har verksamheten bedrivits från Höör och nu flyttar vi verksamheten till Staffanstorp. Vi erbjuder många olika innovativa och spännande behandlingar, varav massage, naglar, fransar, piercing och pedikyr är några, förutom hudvård som vi själv utför. (Inkluderat avancerade behandlingar) Som en del av verksamheten kommer det även att finas fillerbehandling av Leg Sjuksköterska samt utbildningscenter/skönhetsskola.

  • Du hyr en plats hos oss och får fri kompetensutveckling samt internutbildning.
  • Vi bjuder även på en starta eget utbildning!
  • Vår innovativa verksamhet fokuserar på välmående
  • Vi kommer att erbjuda events och kundträffar/kvällar samt kurser för konsument.

I din hyra kommer det att ingå kassasystem, boknings-system, telefon samt förfriskning & tidningar till kunderna.

error: Content is protected !!