HUDTERAPI

Kurs i klassisk ansiktsbehandling

JUST NU 8000 kr

Rengöring, peeling, ånga, portömning, massage och mask inklusie plockning av bryn. I kurspaketet ingår omfattande teori som du studerar på distans. Konsumentstorlekar av produkterna och full support samt onlinelektioner.

  Utbildning inom skönhet och hudvård – distanskurs

  22000 kr 

  Intensivutbildning som ger grundläggande kunskaper för att kunna starta egen salong och utföra professionella behandlingar. Utbildningen innehåller hygien, krav på lokalen, anmälningsplikt, hudens anatomi, hudanalys och hudtyper hudtillstånd, hudens sjukdomstillstånd, behandlingar och produkter. Teori läser du på distans hemma, genomgång kan ske på skolan eller via videolänk. Avslutas med teoriprov och 10 behandlingar ska journalföras, dokumenteras och fotograferas för bedömning. I denna kurs ingår endast rengöring, ansiktsvatten, mask och kräm. I de övriga behandlingarna ordnar vi fördelaktiga priser till dig som elev hos oss. Det är inget köptvång på produkterna men för att kunna utföra behandlingarna och dokumentera behandlingarna inför diplomering, krävs att du har produkter.

  • Klassisk ansiktsbehandling – produkter du behöver ingår – du behöver köpa till en pincett (250 kr)
  • Aha-behandling (produkter kan du köpa separat)
  • Microneedlingbehandling (penna köper du till för 2000 kr samt produkter och nålar – separat pris)
  • Bonus i kursen är att du får lära dig att färga fransar och bryn samt lash lift och browlift. (produkter kan du köpa till separat)
  error: Content is protected !!