076 645 53 54 kontakt@vizuelle.se
Välj en sida

YRKESUTBILDNING

Alternativa skola för yrkesutbildning inom välmående & hälsa.

Vårt koncept bygger på utveckling, entreprenörskap och holistisk funktionshälsa. Utbildning till hälsokonsult kommer under våren 2023.

Våra utbildningar kan köpas både med och utan produkter. Om du har verktyg / produkter redan, behöver du inte köpa in nytt. Vi anpassar eventuellt produkter efter det behov du har. Det finns heller inget köptvång och du kan inhandla produkter var du vill. Utbildningens pris är däremot konstant och du betalar för din certifiering.

UTBILDNINGAR

Vi erbjuder en grundlig utbildning med omfattande teori som du får tillgång till att läsa på distans innnan den praktiska genomgången på skolan. 

Under årens lopp har elever önskat sig ett alternativt studiesätt för att kunna kombinera studier med arbete och privatliv. Efter genomgången certifiering hos oss, är du berättigad att teckna trygghetsförsäkring för behandlingsskador. Vi har erfarenhet av utbildning och klinikverksamhet sedan 1987 då skolan startade. Utbildning hos oss ger dig teoretiskt omfattande och fördjupade kunskaper. Alla våra utbildningar ger diplom. Kontakta oss för mer information och timplan.

KORTA KURSER

Fristående eller kompletterande kurser som passar din verksamhet. 

PIERCING

VAX

PEEL

FOKUS PÅ DIG SOM ELEV

  • Vi har små klasser och kan därför garantera dig en individanpassad undervisning. 
  • Vi erbjuder teoriutbildningen på distans
  • Vi ger dig alla verktyg och kunskap du behöver för att utöva yrket framgångsrikt
  • Vi stödjer varje elev under hempraktiken 

VARFÖR VI ERBJUDER DETTA

Syftet är att du ska känna dig trygg i din yrkesroll . Nutidens medvetna klienter vet vad de vill ha och tar gärna råd för att må så bra som möjligt. Vi vill att du som elev hos oss ska känna att du har kunskaper som motsvarar klientens förväntningar. Du får instuderingsuppgifter och tester som ligger som grund för ditt fortsatta lärande.

Samtliga praktiska träningar innehåller ett utbildningskompendium som omfattar just den behandlingen med utförliga steg för steg instruktioner i samtliga arbetsmoment samt vilka kontraindikationer just den behandlingen har.  När du klarat kunskapsnivån på din utbildning, erhåller du ett diplom med tillhörande kursplan som påvisar dina förvärvade kunskaper. Du utför ett examensarbete där du uppvisar hur du omsätta de kunskaper du lärt dig. 

MOTTAGNING

Vi har arbetat inom skönhet & hälsa sedan 1981. På grund av att vi flyttar till nya lokaler under höst/vinter 2022, kan vi inte ta emot nya kunder.

Vi behandlar orsaker till symptom. Allt vi erbjuder, grundar sig på vetenskapliga studier som inte har köpts för att passa en förhandshypotes. Vi har omfattande medicinska kunskaper i bagaget samt en holistisk kunskap om hur kroppen fungerar och om hur vi kan manipulera (biohacka) olika tillstånd för att få kroppen på rätt bana igen, inifrån och ut.

När du följer oss på sociala medier, kan du ta del av vår rabattkod och köpa dina tillskott från AlphaPlus till reducerat pris.

error: Content is protected !!