Hej där! Det är jag som är Bodil

Så härligt att du är här! Det betyder att du är redo att skapa den magi ditt företag behöver. Om vi inte haft kontakt tidigare är det viktigaste du behöver veta om mig, att jag drivit företag i över 35 år, vilket gett mig erfarenheter om vad som hjälper eller stjälper ett företag.

ETT BÄTTRE LIV

Du vill styra din egen tid

Är du här på allvar så har du bestämt dig för att inte skjuta upp dina drömmar utan leva ett gott och harmoniskt liv som företagare. Ditt största problem är att du inte har en aning om hur du ska ta dig från dröm till verklighet.

DU VILL SKAPA ETT VARUÄRKE

Nyckeln till ett lyxigt och vackert varumärke är mer än att välja typsnitt och färger som ser bra ut – det handlar om att visuellt berätta ditt varumärkes historia på ett sätt som resonerar med dina drömkunder.

du vill ta mer betalt

Ett rätt skapat varumärke uttrycker det som är unikt med dig. Du visar din expertis och bevisar att du är värd det högre priset. Vad säger din nuvarande visuella identitet om ditt företag?

du vill lÄra dig hur

En visuell identitet som återspeglar din professionalism kan vara det som höjer din inkomst från den stora massan till det du är värd. Din kund köper ett resultat, så vad är detta resultat värt? Alla företag är värda ett varumärke som återspeglar dess överlägsenhet.

NU ÄR DET DIN TUR!

”Den största anledningen till att jag älskar lyxvarumärken är för att jag har sett den kraft det har att hjälpa företagsägare att sälja till mer till fler för rätt pris. Med över 40 år i lyxbranschen har jag skaffat värdefulla verktyg som styr uppåt och framåt. Det är när du förstår orsak och verkan som företagare som du kan tjäna pengar så du kan leva på ditt företag..”

Din webbplats är ditt digitala skyltfönster och dit slussar du dina kunder via annonser och / eller sociala medier. Du behöver vara konsekvent i ditt arbetssätt och skapa värde för din målgrupp.

Jag hjälper kvinnliga företagare att skapa sitt företag för att kunna leva på sin dröm, skapa lugn och harmoni i livet och få mer tid för familj, fritid och vänner.

OM MIG

Jag älskar att hjälpa kvinnor som vill lyckas som företagare och jag värdesätter att ha kontroll över min egen tid samtidigt som jag driver mina egna idéer framåt. Det har varit av yttersta vikt för mig att ha flexibiliteten att anpassa mina arbetstider efter mitt liv med barn och familj. Jag har kunnat vara tillgänglig när mina barn har haft sommar- och jullov och jag har alltid varit hemma när de har kommit hem från skolan. Vi har haft möjligheten att resa tillsammans och tillbringa kvalitetstid. Detta har varit väldigt värdefullt för mig. Jag har levt på detta sätt i över 35 år, men resan har inte alltid varit spikrak. När jag väl fick rätt kunskap, gick det smidigare och utan större problem. Det gjorde det möjligt för mig att starta, driva och sälja flera företag.

Kontakta mig för ett kostnadsfritt och förutsättningslöst samtal om du vill veta hur vi kan arbeta tillsammans. Jag erbjuder skräddarsydd hjälp med det specifika du behöver  samt för dig att göra själv. Du kan också välja att få allt gjort till dig. jag skapar allt från varumärkesidentitet till kompletta hemsidor. Begär offert. (Klicka på bilderna för att se sidor jag byggt)

error: Content is protected !!