076 645 53 54 kontakt@vizuelle.se

Säkert har du hört att djur kan ha ett extra sinne som inte vi människor kan uppfatta. Jag har ett tydligt minne av den morgon, då jag vakat hos min cancersjuka mamma hela natten. Jag hade lovat henne att jag skulle stanna tills hon blivit kall, då hennes stora skräck var att bli begravd utan att vara riktigt död. Efter åtskilliga timmar, körde jag hem utmattad och tyngd av sorg.

Jag orkade inte göra mer än att dra på mig en jogging-dress och lägga mig i soffan. Omedelbart kom mina tre honkatter och min Golden Retriever-valp, hoppade upp i soffan till mig och lade sig huller om buller ovanpå mig. De kände hur mitt inre var trasigt och ville trösta och hjälpa. Det var så uppenbart. Vi somnade allihop efter en stund, i samma stora varma healing-hög.

Förmågan är något som djur och människor har naturligt i sig, den helande kraften. Högintelliganta varelser som vi, rationaliserar gärna bort detta, men djur använder det ständigt. Vi som har utvecklat vår förmåga och kanske till och med har en Reikiutbildning och arbetar med dessa behandlingar professionellt, ska inte glömma bort att vi även kan behandla djur. De är ytterst sensitiva och mottagliga för denna energi.

error: Content is protected !!