Det var såhär det började för mig. Redan som 27-åring startade jag mitt första egna företag men redan som 22-åring hade jag startat ett företag åt någon annan. Det var när jag såg hur bra detta gick och hur roligt jag tyckte det var, som jag bestämde mig för att göra slag i saken på egen hand. Tänk att vara sin egen chef, att styra sina arbetstider själv och fatta beslut utan att fråga om lov först! Drömmen om att kombinera ett roligt och givande yrkesliv med en nystartad familj blev sann. Mitt yngsta barn var bara ett år gammal när jag startade eget. Det har jag aldrig ångrat! Nu 30 år senare kan jag inse att det var perfekt för mig att driva eget. 2008 fick jag göra ett lappkast i livet då jag nyss hade förlorat båda mina föräldrar. Jag valde att sälja mitt företag då jag ville ha tryggheten i att vara anställd. Ett val som senare visade sig vara en katastrof för hälsan. 

Det stressiga arbetet som anställd innebar att jag arbetade mer tid än min tjänst innebar, utan att ta lunch eller rast på en hel dag. Stressen och avsaknaden av viktiga närings-ämnen gjorde mig till sist sjuk. Resultatet blev bland annat utmattning. Detta är den främsta orsaken till att jag fördjupat mig och vidareutbildat mig inom livsstil och dess sjukdomar samtidigt som jag valt att själv styra mina arbetstider och varifrån jag ska arbeta.

error: Content is protected !!