Gelish Poly Gel

 

Polygel är det enda material du behöver. Eftesom det är en hybrid av gel och akryl, uppför den sig annorlunda, har större hållbarhet, är mer lättarbetad och sprider inget flyktigt damm i lokalen.

 

 

 

PolyGel ger dig som nagelterapeut, helt nya möjligheter. Produkten är en blandning mellan akryl och gelé och gör att du kan få det bästa av de båda i en användarvänlig tub.

Produkten är 26 % lättare på nageln än akryl och 16 % lättare än gelé. Den är också doftfri och härdar på 30 sekunder i en led-lampa. Eftersom produkten är färdigblandad och inte innehåller flyktigt damm eller akrylat, ger det en bättre miljö att vistas i för både dig och din kund. En stor fördel med produkten är att den är väldigt lätt att applicera och bygga med eftersom du kan arbeta med materialet innan det härdas i lampan. Naglarna känns naturligare och är mer flexibla. Användarvänligheten från tuben gör att du kan kontrollera mängden bättre och mindre går till spillo vilket också är bra ur ett miljöperspektiv.

Möjligheten att arbeta med formar, gör att du har större kontroll, får en vackrare nagel och inte behöver fila så mycket på slutprodukten. Formarna ger dig även möjlighet att arbeta med produkten innan den appliceras på kunden och det blir inget spill. Eftersom produkten paketerats i en tub, kan den inte kontamineras och du har kontroll över mängden.

Squeeze – Slice – Roll

Speedy Gonzales konverteringskurs

Är du nagelterapeut och vill lära dig att arbeta med säkrare tekniker och snabbare behandlingar, är detta kursen för dig. Med material som ger ett perfekt resultat varje gång kan du speeda upp dina behandlingar och hinna med fler kunder, ett stort plus i din inkomstkassa. Du får lära dig att arbeta snabbare, säkrare och mer kostnadseffektivt!

Förkunskaper

Du behöver en godkänd utbildning i gel eller akryl för denna utbildning. Du arbetar med ditt eget material som du köper för ca 4000 kr.

Antal dagar

Utbildningen omfattar 1 dag

Lektionstider

Lektionstiden är dagtid mellan klockan 09.00 – 14.00 

Antal deltagare

Vi tar in max 2 deltagare per utbildningstillfälle.

Pris

2.500:- ink. moms