Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Det är möjligt att ditt inlägg endast kommer visas gästboken när vi har granskat det.
Vi förbehåller oss rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg.
11 inlägg.
Sandra Svensson Sandra Svensson från Ystad skrev den februari 25, 2020 den 7:10 f m:
Tack snälla Bodil för all hjälp och stöd under min utbildning. Tack vare att utbildningen är så flexibel, kunde jag trots mitt utmattningssyndrom, slutföra hela kursen och jag har idag startat mitt eget företag. Jag rekommendera varmt Bodil som lärare.
Maria Johansson Maria Johansson skrev den februari 4, 2020 den 12:34 e m:
När jag skulle leta upp en utbildning till nagelterapeut så jämförde jag olika under lång tid först. Eftersom priserna skiljer sig ganska mycket från 30000 och upp till 60000 så undrade jag vara det var som gjorde att vissa kostade mer än andra. Det vet jag nu. Vizuelle har inget eget lager och är inte tvungen att sälja på eleverna en massa produkter. Du köper det du behöver och kan sedan fortsätta att fylla på när det är slut. I slutänden är det den gedigna utbildningen och lärarens tid du betalar för. Det tror jag är en ekonomisk lösning på sikt. Jag rekommenderar verkligen denna utbildningen.
Evalena Johansson Evalena Johansson från Uppsala skrev den januari 27, 2020 den 5:57 f m:
Jag gick min utbildning till Nagelterapeut 2009 och är så nöjd. Som elev fick jag alla verktyg jag behövde för att starta eget, en dröm som jag haft sedan länge. Nu har jag även börjat utbilda mig I Reiki på distans hos Vizuelle. Jag kan varmt rekommendera utbildningarna som är grundliga med fina kompendier och en mycket kompetent lärare.
Linda Linda skrev den november 5, 2019 den 8:33 f m:
Jag har inte träffat Bodil men det kändes så rätt när vi pratades vid. Mycket värme och kärlek. Tack för ett proffsigt och systerligt bemötande Bodil. Kram
Angela Aylward Angela Aylward från Göteborg skrev den oktober 27, 2019 den 12:52 e m:
Tack för att du finns, kloka, kunniga och omtänksamma Bodil. Är så glad att jag går kursen i Reiki Master hos just Dig. Fint kompendium, bra övningsuppgifter och utmärkt vägledning. Rekommenderas varmt!!
Susanne Chlad Susanne Chlad från Oxie skrev den oktober 17, 2019 den 7:49 f m:
Som nyinflyttad till Skåne sökte jag en hudterapeut. Såg en en annons när jag besökte en väninna i Höör. Själv bodde jag i Helsingborg. Det blev början på många besök hos Bodil. Med stor kunskap, omhändertagande, kloka tankar o samtal i en rofylld miljö. Jag kan varm rekommendera Bodil.
Charlotta Charlotta skrev den oktober 16, 2019 den 8:05 e m:
Kära Bodil. Vi har aldrig träffats. Vi har aldrig ens talats vid. Men jag fick ett inspirerande och klokt meddelande av dig på facebook som blev inledningen på... Ja, vad vet vi? Kanske blir det du som gör min hemsida när jag känner mig redo? TACK för din inspiration och vägledning så här långt i alla fall. 🙂
Emma Friberg Albrecht Emma Friberg Albrecht från Höör skrev den oktober 15, 2019 den 8:54 e m:
Bodil, du härliga människa. En personlighet som jag sedan dag ett, som vi träffades, har tyckt om. Varm, kunnig, rak. Vi har träffats i olika konstellationer och våra diskussioner har varit allt mellan himmel och jord. När Bodil fixade min hemsida så gjorde hon det snabbt, proffsigt och vägledande. Jag hoppas att vi även i framtiden kommer korsa våra vägar både professionellt och privat 😀
Freja Janzon Freja Janzon från Olofström skrev den oktober 15, 2019 den 6:53 e m:
Påbörjade min utbildning som nagelterapeut med gele i början av året & är än så länge hur nöjd som helst! Jättebra upplägg då man är ensam elev & därför kan anpassa kursen helt i ens egen takt. Mycket lärorik & grundlig, får verkligen lära sig de viktiga detaljerna. Samt jättebra stöd hemifrån, om man behöver hjälp eller undrar något så går det hur smidigt som helst att mejla eller ringa & få svar på sina frågor. Rekommenderar starkt!
Louise Håkenrud Louise Håkenrud från Helsingborg skrev den oktober 13, 2019 den 8:20 e m:
Gick min utbildning i gele och akryl hos Bodil hösten 2014 och jag är väldigt nöjd. Bodil är lugn och pedagogisk och förklarade och visade mycket bra. Har inte ångrat mitt val av utbildning en enda gång.
Bodil Strängliden Bodil Strängliden från Höör skrev den oktober 13, 2019 den 8:16 e m:
Jag har precis blivit klar med min nya hemsida och i samband med det har jag lagt in en gästbok. Jag blir jätteglad om du, elev eller kund, vill skriva några rader! Kram/Bodil