076 645 53 54 kontakt@vizuelle.se

Elektrisk fil

5 200 kr inkl moms.

När du har en komplett utbildning till nagleterapeut, ska din första prioritering vara, att göra vackra naglar. För att detta ska bli verklighet, krävs träning och åter träning. Prio två bör vara att komprimera behandlingen så att du blir klar inom rimlig tid. För att hjälpa dig i detta, är en elfil en mycket god investering. Det krävs dock att du vet hur du ska hantera den och hur du ska lägga upp filtekniken för att få ut största möjlige utkomst av den.

Spara tid och pengar

Tid är alltid pengar oavsett i vilken verksamhet du arbetar. Du vill leverera och du vill tjäna pengar på ditt drömjobb. När det gller elfilen så finns det idag bits och tekniker som gör det lättare att nå dessa mål.

Förkunskaper

Utbildad nagelterapeut

 

Teoretisk kursplan - en del på distans

Handbok

Praktisk kursplan - på skolan

Praktisk användning, teknik och problemlösning under en dag

Utbildningspaket

Elfil ingår i kursavgiften

  Anmälningsavgift

  Hela avgiften betalas i förskott

  Exmineringen

  Du erhåller ett utbildningscertifikat efter avslutad kursdag

  Covid-anpassad utbildning

  Med anledning av Covid 19 har vi valt att anpassa alla kurser för 100 % smittskyddssäkerhet. Vi arbetar löpande, extra med hygienen på skolan. Vi har specialutbildning i Covid 19 risker, smittspridning och rengöring från Karolinska Institutet i samarbete med Socialstyrelsen. Vi arbetar smittsäkert och har max två elever åt gången. .Vi kan även skräddarsy datum och under pandemin har vi övervägande privat undervisning, en elev åt gången.

  error: Content is protected !!