076 645 53 54 kontakt@vizuelle.se
Välj en sida

Återhämtning är ett ord jag Önskar jag förstått innebörden av för länge sedan. Om du precis som jag gjorde tidigare, går på i ullstrumporna och arbetar i ett högt tempo för att se resultat av ditt arbete. Eller så kanske du retav tycker det är så roligt att du aldrig tar dig tid för att pausa. När det gäller att pausa, menar jag återhämtning, alltså inte lunchrast eller kaffepaus, utan en stund för total hjärnvila.

Jag arbetade som egenföretagare mellan 1987 till 2011, då jag av olika anledningar tog ett arbete som anställd. Jag kunde inte påverka mina arbetstider eller mitt arbete och ville göra bra ifrån mig som den ”duktiga flicka” jag är. Det var ett katastrofalt misstag. Inom ett år hade jag drabbats av utmattning, men det visste jag inte då. Trots detta arbetade jag kvar, men om jag vetat då vad jag vet idag, hade jag sagt upp mig där och då.

Jag drabbades av hjärndimma, värk, trötthet och en lång rad andra symptom som senare visade sig vara ett resultat av att min sköldkörtel sagt upp sig. Det har tagit mig sju år att komma fram till hur jag bäst tar hand om mig själv och därför skaffade jag mig under tiden ytterligare en utbildning i kost och hälsa.

Nu när jag har facit i handen, hur man ska agera i förebyggande syfte, men också då skadan redan är ett faktum, kan jag hjälpa andra som är på väg åt helt fel håll med sin hälsa. Det är mer komplicerat än du tror och för att förstå orsak och verkan, vara jag tvungen att bli sjuk. Jag trodde inte att det var så illa, att kroppen påverkas så.

Känner du igen dig och är på väg mot att köra slut på din kropp, ta tag i det idag, innan det har gåt för långt. Du är välkommen att ta kontakt med mig för att ställa frågor, eller boka en kostnadsfri konsultation.

error: Content is protected !!