076 645 53 54 kontakt@vizuelle.se

Business Lady Boot Camp

OM PROGRAMMET

Jag skapade detta program eftersom min passion är att lära andra kvinnor hur man skapar ett liv och ett företag som skänker glädje och en stressfri vardag. Som egen företagare sedan 1987, har jag unika erfarenheter vad som fungerar och vad som inte gör det. Min egen online verksamhet har varit igång sedan 2008.  Jag kommer att leda dig steg för steg genom de olika modulerna så du kan skapa ett framgångsrikt online företag, oavsett vilken bransch du arbetar inom.

Du har tillgång till  lär-plattformen när som helst på dygnet, så att du kan gå igenom programmet i din egen takt. Det finns olika arbetsmoment att göra och kursen är uppbyggd i den ordning varje moment bör genomföras.  Allt material levereras i online-plattformen så du kan studera var som helst i världen. Det som gör detta program annorlunda än de flesta andra program, är att det är helt resultatsorienterat. Du kommer att skapa eller renovera din strategi, hemsida, blogg, e-postsystem, online-signaturprogram och försäljningsstrategi tillsammans med mig när du går igenom materialet. Du är klar och kan sjösätta ditt projekt på bara sex veckor.

  • Bli expert inom ditt specifika område
  • Skapa det liv och det företag du vill ha
  • Skapa ett varumärke som sticker ut
  • Skapa en väntelista med människor som är gärna vill arbeta med dig
  • Bygg en fantastisk och professionell webbplats med en gör det själv-budget

Modul 1.

Hur du lägger upp din strategi så att du orkar genomföra den utan att ge upp.

Modul 2.

Tricket att dra till dig rätt kunder. Du vill arbeta med de kunder som är villiga att betala ditt värde.

Modul 3.

Hur du skapar ett attraktivt varumärke på en DIY budget. I starten kanske du inte har en budget som räcker till allt.

Modul 4.

Hur du automatiserar din marknadsföring och tjänar pengar medan du sover.

Modul 5.

Varumärkesstrategier med tre färdiga varumärkesmallar, inklusive färger, typsnitt och bildförslag som du kan använda direkt.

Modul 6.

Signaturprogrammet som ger din en pasiv inkomst. Ditt viktigaste verktyg. Vikten av att inte bli spretig i din verksamhet.

Modul 7.

Vad du kan göra själv och vad du kan köpa med en varning om att inte köpa program som lär ut teknik som mailprogram och lärplattformar, och tar betalt för det.

Modul 8.

Nu är du klar att sjösätta din kurs. vad händer nu? Tillgång till bonusar som du kan omsätta genast.

error: Content is protected !!