Ansikte

MICRONEEDLING

Behandlingen innehåller en unik vitamincocktail innehållande 53 aktiva ingredienser + hyaluronsyra som effektivt återfuktar huden, förbättrar hudens lyster, ger en jämnare hudton, minskar torrhetsrynkor och ger en finare hudstruktur. Tillsammans med microneedling behandlas ansikte, hals och dekolletage. Behandlingen har en dokumenterad effekt med +49 % lyster, +41% återfuktning och +47% förbättrad hudton. För bästa resultat rekommenderas en kur på 3-6 behandlingar, men enstaka behandling ger uppfräschning av huden.

60 min- 1800 kr

MICROINJEKTION – GLOW

Behandlingen är nästan smärtfri och är perfekt för att behandla, under ögon, överläpp, hals, händer. Dessa nya korta trippla micronålar garanterar minimal smärta och är revolutionerande för estetisk behandling, då det applicerar på perfekt djup och inte ger några blåmärken.

60 min- 1500 kr

PLASMA LIFT

Den revolutionerande behandlingen stramar upp slapp hud med mycket bra resultat, helt utan kirurgi. Behandlingen är nästan smärtfri (bedövningssalva används)

LEVERFLÄCK 1 st

Borttagning av hudflikar eller ”kärringvårtor”.

30 min- 500 kr

PLASMA LIP FLIP

Lip flip – Innefattar området ovanför och nedanför läpparna. Ger ett naturligt lyft och är ett alternativ till injektioner för att förstora läpparna.

60 min- 3500 kr

PLASMA LIP FLIP ETT PARTI

40 min- 2200 kr

ÖVER ELLER UNDER ÖGON

90 min – 5500 kr

MICROBLADING

Semipermanent tatuering av ögonbryn strå för strå. Microblading är ett hantverk, konsten är att lägga en semipermanent färg på ögonbrynen med otroligt hårfina och sterila snitt. Små, små drag med precision dras dras försiktigt på ögonbrynen för att skapa en perfekt form. Resultatet håller upp till 18 månader. Inkluderar korrigering inom 8 v.

Kr 2800 – 160 min

MICROBLADING TOUCHUP

Påfyllnad vid behov om du gjort behandlingen här.

Från annan stylist tillkommer en avgift på 500:- 

Detta är en microblading touch up och går endast att boka av befintliga  kunder då det förflutit mer än 9 månader sedan första behandlingen. 

Kr 2800 – 160 min

Fransar & Bryn

BRYN LAMINERING MED FÄRG

45 min – 350 kr

LASH LIFT  MED FÄRG

60 min – 750 kr

BRYN LAMINERING + TRIM/PLOCK/FÄRG

50 min – 650 kr

BRYN LAMINERING & LASHLIFT MED FÄRG

75 min – 1 200 kr

error: Content is protected !!