Kursanmälan och villkor

Du ska ha fyllt 18 år senast samma år som utbildningen startar och behärska det svenska språket väl i tal och skrift. Kurskompendiet levereras i digital form och därför finns ingen ångerrätt. Digitala produkter liknas vid en plombering och omfattas inte av återköps-lagen. Efter avslutad kurs med godkänt resultat, utfärdas ett internationellt certifikat. 

Kursdatum

Vi är flexibla angående kursstarter och du kan kontakta oss för mer info om när kursen finns tillgänglig på just din ort.  Reiki-kurserna och teorikurserna kan du börja när som helst då de är helt på distans. Observera att din anmälan är bindande.

Övrig information

Välj hur du vill betala anmälningsavgiften i formuläret. Det finns ingen ångerrätt på digitala produkter.  Anmälningsavgiften ska vara till fullo betald innan kursstart då ditt utbildningskompendium skickas till dig som en digital fil. I samband med kursstart lägger vi upp din kursplan och bokar din fysiska genomgång samt dina produkter. Snabbast tillgång till kursmaterialet får du om du betalar med Swish till 0766455354. Om du vill betala med banköverföring så skriv det i anmälan så kommer fakturan via mejl.

Intresseanmälan

Kontakta oss via formuläret med dina frågor och skriv vilken utbildning du är intresserad av. Vi kontaktar dig med vidare information.

14 + 14 =

error: Content is protected !!