076 645 53 54 kontakt@vizuelle.se
Välj en sida

Kursanmälan och villkor

Du ska ha fyllt 18 år senast samma år som utbildningen startar och behärska det svenska språket väl i tal och skrift. Kurskompendiet levereras i digital form och därför finns ingen ångerrätt. Digitala produkter liknas vid en plombering och omfattas inte av återköps-lagen. Efter avslutad kurs med godkänt resultat, utfärdas ett internationellt certifikat. 

Kursdatum

Vi är flexibla angående kursstarter och du kan kontakta oss när som helst som du önskar starta din utbildning. De flesta kurserna är distansbaserade och några är helt och hållet på distans.  Observera att din anmälan är bindande.

Övrig information

Välj hur du vill betala anmälningsavgiften i formuläret. Det finns ingen ångerrätt på digitala produkter.  Anmälningsavgiften ska vara till fullo betald innan kursstart då du får tillgång till ditt utbildningskompendium digitalt. Snabbast tillgång till kursmaterialet får du om du betalar med Swish till 0766455354. Om du vill betala med banköverföring så skriv det i anmälan så kommer fakturan via mejl. Ange i anmälan om du har ett företag eftersom dina företagsuppgifter då månste stå på fakturan.

Intresseanmälan

Kontakta oss via formuläret med dina frågor och skriv vilken utbildning du är intresserad av. Vi kontaktar dig med vidare information.

5 + 13 =

error: Content is protected !!