Lär dig att driva ett företag som du kan leva på

Planering

Visioner, Strategiplanering och Definiera Förväntningar

Du får din egen karta att följa för att sortera, planera och förtydliga dina mål. I din coachning ingår att sätta ål, delmål och att följa upp resultat.

Vi aber efter metoden SMART, vilket innebär att målet är SPECIFIKT – MÄTBART – ATTRAKTIVT – REALISTISKT & TIDSBESTÄMT. Du kan formulera flera mål att arbeta mot.

Expandering

Säljutveckling, Marknadsföring och Nätverkande

Som egenföretagare har du inte körkort på hur du ska göra för att lyckas. Entreprenörskap handlar om benchmarking i en ständig process och det finns inte utrymme för att slå dig till ro. Att driva företag är inte för alla! Har du vad som krävs?

Knyt ihop säcken

Genomförande, Personal, Team Building & utöka företaget

När det börjar hända saker i din målplan, behöver du göra förändringar i din benchmarking. Tillsammans bygger vi din förändringsplan.

Möt din Coach

Jag startade mitt första företag redan som 27 åring med två små barn. Sedan dess har jag startat och drivit fem olika företag, både i egen regi och för andra. Som entreprenör och lärare inom yrkesutbildning har det varit naturligt att coacha mina elever i sin resa mot eget företag. Jag har arbetat med både chefs-coachning och jobbcoachning.

  • Som din coach har jag tystnadsplikt
  • Jag blir ditt bollplank
  • Jag ger dig inga färdiga lösningar
  • Du får verktygen att hitta din väg
  • Du lär dig att omsätta dina visioner till verklighet
  • Du får information om var du kan finna information som är värdefull för dig

 

error: Content is protected !!